2777
2789

مگر من چه گناهی کردم از ادمی ک خانواده ام واطرافیانم متنفرم خوشم اومده و دوستش دارم چرا هیچکس منو درک نمیکنه فکر خدشون هستند طرف میخاذ بیاد خاستگاریم نمیدنم چیکارکنم خانواده من کاملا یاغی هستند اسمش ک میاد شلوغ میکنن و میگن اونا اگر بیان خاستگاری ما در رو باز نمیکنیم یا ما میریم تو تنها بمون و قبلش هم باید زنگ بزنن بگن ک کی میان صبحت ها اولیه ولی خنواده من میگن ما گوشی برنمیداریم و راضب نیستیم الکی الکی میکن راضب نیستیم دلیل منطقی هم ندارن من میخان به ادم دیگه ای بدن به کسی ک قلبم باهاش نیست من بدون عشقم نمیتونم زنده باشم اینا فکرمن نیستن من چیکارکنم بنظرتون به بزرگترا بگم ک با اونا حرف بزنن چون خانواده من رفتا. بدی دارن و کامل جوابشون منفی هست اون هم خانوادش خیلی محترمن و مغرور یک بار خانواده من بی احترامی بکنه بهشون برمیخوره حق هم داره خانوادش واقعن ادما باعزتی هستند  بنظرتون من چیکارکنم 

یه بزرگتر بیار واسطه بشه

کی رو بیارم که همه متنفرم ازش مگر دست ب دامن یکیشون بشم ولی چی بگم چیکازکنم خانواده اون عجله دارن مشاره بزرگترم رو بدم یا خانوادمو ب اونا ک بزنگن هماهنگ بکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به بزرگترا بگو، تو خواستگاری و همه مراسماتم اون بزرگترا باشن تا خانواده ت خوب رفتار کنن

بزرگترا مثلا کی پدر بزرگم اونام زیاد راضب نیستند چقدر عصابم خرابه من چیکارکنم

کی رو بیارم که همه متنفرم ازش مگر دست ب دامن یکیشون بشم ولی چی بگم چیکازکنم خانواده اون عجله دارن مش ...

شماره بزرگتر بهشون بده

عمویی پدربزرگی کسی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

شماره بزرگتر بهشون بدهعمویی پدربزرگی کسی

اهان باشه بعد اگر اونا چیزی بگن چیکارکنم مثلا یا ااونا چطوری میخان خانواده من راضی کنن واسه خاستگاری کجا برگزار بشه خیلی استرس دارم من و عشقم کلی ارزو داشتیم عشقم کلی برنامه داشت ک باشکوه همه چی برگزار بکنه ولی خانواده من با این کارا دارن احترام عشقم هم پایین میارن ارزوها منم خراب میکنن درست رفتارا نکنن احترامشون میاد پایین برمیخوره

اهان باشه بعد اگر اونا چیزی بگن چیکارکنم مثلا یا ااونا چطوری میخان خانواده من راضی کنن واسه خاستگاری ...

انشالله خدا برات قشنگ درستش کنه و زودتر بهم برسید

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

عزیزم شما اصلا نه در سن ازدواجی و نه خواستگارت مورد بدردبخوریه به جای این کارها بشین درسته بخون برو دانشگاه دنیا و آدم‌ها را بهتر بشناس شغل و درآمد و موقعیت خوبی پیدا کن و برای خودت ارزش قائل باش اونموقع میفهمی که این آقا یک درصد هم مناسب شما نبوده و خداروشکر می کنی که ازش خلاص شدی طرز فکر شما الان خیلی کودکانه و رویاییه قطعا بعدها نظرت تغییر میکنه. عاقل باش دختر خوب