2777
2789
عنوان

با تبعیض چکار کنم

98 بازدید | 8 پست

همیشه بهترینا ماله داداشمه، غذا، لباس هر چیز دیگهایی، منو و اون دوقلو اییم از این دارم میسوزم که من 2 دقیقه بزرگترم ولی اونو بیشتر دوست دارن چکار کنم اخه بتید چیکار کنم به چشمشون بیام؟ داداشم به جفتشون بی احترامی میکنه ولی اونو دوست دارن، یادم نیس مامانم کی نازمو کشیده همش فحش

می‌خوام مامانای اینجوری رو خفه کنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ههههی هیچکاری نمیشه کرد باید سوخت وساخت حتی بعد ازدواجم ما این تفاوت رو با بچه هامون میبینیم که چقدربچه برادرمو دوست داره وجالبه همیشه همه کاراش به گردن ما دختراست ولی هیچ وقت ازکارخودش پشیمون نیست

همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند

ههههی هیچکاری نمیشه کرد باید سوخت وساخت حتی بعد ازدواجم ما این تفاوت رو با بچه هامون میبینیم که چقدر ...

انگار پسر میخاد براشون چیکار کنه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

انگار پسر میخاد براشون چیکار کنه

می دونی به نظرمن بیشترآدما کاراییو انجام میدن که دیگران با همون روش عذابشون دادن ووقتی بزرگ شدن بجای اینکه از اون کاردرس بگیرن توی مغزشون حک میشه که اون کارو انجام بدن من قبلنا واقعا تمام تلاشم واسه راضی نگه داشتن مادرم بود ولی الان فقط رفع تکلیف وبه هرحال توی لحظه ای که میدونم من بایدباشم هستم وبا جون ودل کمک می کنم ولی قلبن دوسش ندارم دوسش ندارم

همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند

می دونی به نظرمن بیشترآدما کاراییو انجام میدن که دیگران با همون روش عذابشون دادن ووقتی بزرگ شدن بجای ...

میفهمم چی میگی الان مادر منو نگا کنی انگار رفتار و کردار مادربزرگمو مستقیم به مامانم منتقل کردن 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚