2777
2789

من چند وقته فهمیدم شوهرم یه اپارتمان داره یعنی با باباش شرکی ساختن اصلا من متوجه نشدم ۱۲ طبقه ۶ طبقه برا شوهرمه اصلا نمیدونستم 

الان فهمیدم فهمدیم ماهی فلان قدر فقط اجاره میگیره که قسطای یاختمون میده بقیه هم برا خودش ۲ تا زنجیر طلا خرید جدیدا یقه پیراهنشو باز میکنه زنجیره شو میده بیرون خیلی مغرور هم شده 

برا من طلا نمیخره اصلا زنجیر ها رو که خرید اورد خونه گفت بدله من چقدر حرص خوردم گفتم نزار زشته بدل چیه مردم میفهمن 

نگو طلا بود بهش گفتم برا من طلا بخر‌گفت پول ندارم گفتم چرا برا خودت ااری گفت اولویتم خودمم هر موقع داشتم برات میخرم 

بعد الان گفتم یه خونه رو به نامم کن گفت زن های الان پول ببینن هار میشن معذرت میهوام گفت خودتو دار بزنی خونه که هیچ ۱ متر هم به نامت نمیزنم 

خیلی بهم بر خورد الان قهرم باهاش بگین چی بگم بهش الان خونه هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک جوری خودت رو نشون بده که بیخیال باشی 

بعدم رگ خوابش رو بگیر دستت و باهاش بازی کن 

با دعوا و بد اخلاقی بقول اون یک مترم گیرت نمیاد 

چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش 🌚🙏🏻

چه ترسناک 

توقع دارم حداقل بهم بگه باهام درمیون بزاره 

ولی اگه نگه خیلی ناراحت میشم حسمو نسبت بهش از دست میدم 

مگه کادو بهم بده همون خونه رو 

والا 

پس شریک زندگی به چه معناست ؟ 

وگرنه خونه خالی ب چه کار آید؟ مشکوکه 

همه حساب کتاب مالی رو بریز دور سعی کن رابطه عاشقانه ای داشته باشید بگو بخند خوش باش بگو بریم سفر خرج کن بپوش بگرد چرا باید خونه به نامت کنه طلا هم اکثر زنا هر چی دارن شوهر اراده کنه بهش میدن 

خیلی ساده ای

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...