2777
2789

شما برای کلاس خصوصی بچتون چقدر هزینه می کنید ؟ 

اگر معلمش با سواد باشه 

خودش تیزهوشان درس خونده باشه 

در حال حاضر هم دانشجو دندون باشه 

سطح سواد بالایی داشته باشه ؟

برای کلاس تیزهوشان 

یا کلاس درسی برای راهنمایی 

کلا عرفش چقدره 

بهم پیشنهاد میدید چقدر بگیرم 

سابقه مشاوره دارم 

ولی تدریس تو این مقطع نه

She is working on a bio…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم کلاس‌های هوش رو جلسه‌ای یک‌ میلیون کار میکنم، دانش آموزام خودشون بین خودشون تقسیم میکنند، اگه کلاس پنج نفره باشه هردانش آموز ۲۰۰ هزار تومن، البته من نمیدونم دانش آموزا چقدر پرداخت میکنند، آموزشگاه هم درصدی برای خودش برمیداره

توانایی تدریس خیلی مهمه

اینکه خودتون درستون خوب بوده دلیل بر توانایی خوب تدریس نیست

من به توانایی تدریس،دلسوز بودن پیگیر کار بودن، کلاسداری بلد بودن، شوق ایجاد کردن در دانش آموز و .. پول میدم

اینا رو داشته باشه ۵۰۰

من خودم کلاس‌های هوش رو جلسه‌ای یک‌ میلیون کار میکنم، دانش آموزام خودشون بین خودشون تقسیم میکنند، اگ ...

مرسی 

میشه لطف کنید درخواست دوستیمو قبول کنید ازتون سوال بپرسم ؟

She is working on a bio…

توانایی تدریس خیلی مهمهاینکه خودتون درستون خوب بوده دلیل بر توانایی خوب تدریس نیستمن به توانایی تدری ...

من سابقه تدریس دارم 

ولی دبیرستان 

با معتبر ترین آموزشگاه ها هم کار کردم 

راضی بودن 

She is working on a bio…

من از جلسه ای ۸۰۰ دیدم تا ....

کلاس خصوصی درسی هم آخرین بار یجا بردم جلسه ای ۲ تومن گرفتن . ولی خب سطح سوادشون واقعا بالا بود و سابقه خوبی داشتن و تدریسشون عالی بود و کلاس خسته کننده ای نداشت .

اگه بیشتر هم میگفت حتما میدادم چون نحوه تدریس واقعا مهمه اگه مدرس بتونه خوب تدریس کنه هزینه اش مهم نیست

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑