2777
2789
عنوان

یه چیز غمگین کننده

109 بازدید | 3 پست

ما شهرستانیم ، جنگ که شد بعضی از عمه ها و خاله هام که شهرای دیگه بودن اومدن اینجا ، درواقع اولش نمی اومدن وقتی جنگنده از بالای خونه شون رد شد دیگه دیدن اوضاع خرابه همون روز اومدن ، چند روز جنگ با اینکه استرس بود اما چون دور هم بودیم خوش گذشت (رابطه خوبی با هم داریم) و اینکه یکی از خاله هام باردار بود ، الان شنیدم بچه اش سقط شده ، نگو همون روز که بمب زده بودن ترسیده یا هیجانی شده بچه رشدش متوقف شد و از اون موقع مرده بوده الان بعد دو سه هفته متوجه شده🥲💔 

جنگ چیز خوبی نیست و پر از اتفاقای غمگین کنندس اما خب یه وقتایی چاره ای نیست ، به قولی ترجیح میدیم سرمون بالا باشه و کشیده بخوریم تا اینکه سرمون پایین باشه و پس گردنی بخوریم 🙃 

اون چند روز برا شما چطور گذشت ؟

خیلی سخت 

بدترین ترس ژندگیمو وقتی نزدیکمون زدن تجربه کردم  

هنوزم کابوس میبینم 

ولی قوی تر شدم

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه همون جمله هیهات منه الذله هست. 

اون بچه هم عمرش به دنیا نبوده. وگرنه به این راحتی سقط نمی شد. احتمالا مشکلات دیگه هم داشته. 

یعنی خاله من خودش کشت تا بچه اش سقط کنه نشد. انقدر از بالای ایوان می پرید پایین. زعفران خورد.  دارو خورد. دکتر رفت و ... نشد که نشد 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)