2777
2789
عنوان

مشکل من با شوهرم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 41 پست
نمیخوره فقط برنجی

نخوره مگه اومده رستوران

لازم نیست همیشه به میل اون باشه 

شوهرتو لوس بار بیاری خودت ضربه میبینی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا بابای من برعکس 

مخالف غذا های گوشتی 

هر وقت غدای ساده مثله بادمجون 

یا خوراک لوبیا مامانم درست میکنه اخلاقش خوبه

گوشتی باشه غر میزنه 

شوهر شما یا خیلی پولداره یا پولش از جیب خودش نمیاد

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خودش یکی دو بار شام درست کرد تا دو روز مشغول تمیز کردن چربی آشپزخونه بودم😅

وایییی💔🤣😭

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

حالا بابای من برعکس مخالف غذا های گوشتی هر وقت غدای ساده مثله بادمجون یا خوراک لوبیا مامانم درست میک ...

شکر خدا کسب و کارش خوبه قنادی داره ....ولی آخه مگه زندگی همش شکمه ....زندگی پدر شما سالمتره گوشت همش فشار خون و چاقی میاره والا

عزیزم بگردم واقعا همش آشپزی کردن سخته و طاقت فرسا من خودم که هم نهار درست میکنم هم شام فکر کن ! دیوونه میشم حالا من شوهر ندارم برای پدر مادرم درست میکنم ولی خب من علاقه دارم مثلاً مامانم درست کنه زود خسته میشه ولی من خوشم میاد از آشپزی کردن انگاری توام زیاد حوصلشو نداری خب طبیعیه 

عزیزم بگردم واقعا همش آشپزی کردن سخته و طاقت فرسا من خودم که هم نهار درست میکنم هم شام فکر کن ! دیوو ...

بخدا تنوع غذایی باشه آدم دوس داره آشپزی کنه ایشون غذای نونی نمیخوره برنج نباشه غذا نمیخوره گوشت و مرغ هر شب باید باشه دیگه خسته کننده شده واسم 

شکر خدا کسب و کارش خوبه قنادی داره ....ولی آخه مگه زندگی همش شکمه ....زندگی پدر شما سالمتره گوشت همش ...

والا بنظر من نه این وری نه اون وری 

نه پدر من که تفریط نه شوهر شما که افراط 

و تنها راهش همونه از لوس بودن درش بیاری