از دست شوهرم خسته شدم ...نه غذای نونی میخوره نه غذاهای بدون گوشت و مرغ و ماهی و برنج ...دیگه خسته شدم از بس آشپزی کردم امشب رشته پلو با سالاد شیرازی درست کردم دو قاشق خورد زنگ زد غذا سفارش داد☹️
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شوهر شما یا خیلی پولداره یا پولش از جیب خودش نمیاد
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
عزیزم بگردم واقعا همش آشپزی کردن سخته و طاقت فرسا من خودم که هم نهار درست میکنم هم شام فکر کن ! دیوونه میشم حالا من شوهر ندارم برای پدر مادرم درست میکنم ولی خب من علاقه دارم مثلاً مامانم درست کنه زود خسته میشه ولی من خوشم میاد از آشپزی کردن انگاری توام زیاد حوصلشو نداری خب طبیعیه
شکر خدا کسب و کارش خوبه قنادی داره ....ولی آخه مگه زندگی همش شکمه ....زندگی پدر شما سالمتره گوشت همش ...
والا بنظر من نه این وری نه اون وری
نه پدر من که تفریط نه شوهر شما که افراط
و تنها راهش همونه از لوس بودن درش بیاری