2777
2789
عنوان

خانما میشه یه لحظه بیاین

50 بازدید | 8 پست

سلام  خانما ببخشید   من کلاه گیس  رو خریدم    ولی نمیدونم چطوری رو ی سرم بزارم  یا بچسبونمش  چی کار کنم بظر تون    این موهامو با ژیلت شیو کنم   تا کلاه گیس رو راحت بزارم یا بد میشه الان عکس سرم رو میزارم  راهنماییم کنید ممنونم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا کلاه گیس؟موهات ثشنگه

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
چرا کلاه گیس؟موهات ثشنگه

عزیزم  من موهام بلند بود  نمیتونستم نگهداری کنم  کلا تراشیدم   الان هم مربی سوارکاری هستم  اونجا  باشگاه پره  خانم اقا  بچه  بزرگ  هست میان واسه اموزش  منم  نمیتونم فردا با این سرو وض برم اونجا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرت با ژیلت شیو کنم بعد کلاه گیس رو بزارم یا بد میشه؟

والا نمیدونم

ولی به نظرم خودتو قبول کن

همین مدلی موهات خیلی خوشگلن

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
والا نمیدونمولی به نظرم خودتو قبول کنهمین مدلی موهات خیلی خوشگلن

پس کلاه گیس رو چی کار کنم  خریدم؟😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا نمیدونمولی به نظرم خودتو قبول کنهمین مدلی موهات خیلی خوشگلن

عزیزم تراشیدن مو هام راضیم فقط  اینجوری نمیتونم برم باشگاه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کلاه گیس رو چی کار کنم خریدم؟😞

ولش کن بابا

بذار تو دیوار بفروش یا ببر پس بده

موهات الانشم خیلی شیک شده