2777
2789

من دو سال پیش باهاش کلاس داشتم اما الان تو راهرو میبینمش و باهم سلام و علیک میکنیم و ... 

دوساله عاشقشم ولی بهش نگفتم 

نمیدونم چیکار کنم 

اصلا از کجا بفهمم سینگله ؟ البته خودم فک میکنم  ۹۶ درصد سینگله

حالا من میبینمش خیلی سرسنگین رفتار میکنم ولی دخترهای دیگه خودشونو براش لوس میکنن 

ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری باهاش ارتباط بگیرم 

الانم باهم کلاس نداریم دوسال پیش داشتیم 

امروز به بچه ها گفت بیایید این استادو درخواست بدیم که ترم بعد باهاش کلاس داشته باشیم زیاد راضی نبودن زباد هم اصرار کنم میفهمن عاشقشم ولی واقعا از ته ته دلم میخوام این ترم باهم کلاس داشته باشیم 

لطفا نگید حس زودگذر و همه عاشق استاد میشن و ... 

من دوساله عاشقشم و واقعا حس زودگذر نبست

بعد اینگه چجوری بچه ها رو جوری که تابلو نباشه راضی کنم که این ترم این استادو درخواست بدیم 

ممنون مبشم راهنماییم کنید

بیشتر راهنمایی کنبد که چطوری بچه ها رو راضی کنم که تابلو نباشه چون دیگه دلم طاقت نمیاره همش با همه ی دخترا کلاس داره جز ما 

لطفا ابنو راهنمایی کنید و تو حاشیه نرید ممنون 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
حدودا بهش میاد چند سالش باشه؟

چطور؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داری زندگیتو خراب میکنی بعد میگی در این باره راهنمایی کنید؟

چند سال دیگه همه ی اینا از سرت میوفته و فقط آبروریزیش برات میمونه و سرافکندگی 

هی با خودت میگی چرا این کارو کردم 

اصلا سمت اعتراف کردنو کلاس داشتن باهاش نرو ، از اون محیطم فاصله بگیر از سرت میوفته

اول باید بفهمی اصن سینگله یا نه

خب چطوری بفهمم

استارتر بهت درخواست دوستی دادم قبول میکنی؟

میشه بپرسم چرا

داری زندگیتو خراب میکنی بعد میگی در این باره راهنمایی کنید؟چند سال دیگه همه ی اینا از سرت میوفته و ف ...

نمیخوام اعتراف کنم که 

میخوام باهاش کلاس داشته باشم 

داری زندگیتو خراب میکنی بعد میگی در این باره راهنمایی کنید؟چند سال دیگه همه ی اینا از سرت میوفته و ف ...

کاملا حرفاتون درسته👌🏻

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

شمارش یا پیج اینستاش داری؟

آیدی تلگرامشو دارم 

تو اینستا همو فالو داریم 

پست میزارم لایک میکنه و کامنت میزاره بعضی موقع ها 

بعضی موقع ها هم لایک نمیکنه 

کلا چیزایی هم که میزارم عکس خودمه و ...

میشه بپرسم چرا

منم همچین تجربه ای داشتم خواستم بهت بگم تهش چیه و اینجا اگه بگم خیلی طولانی میشه و البته اگر دوست داری که بگم عشق دو طرفه منو استاد زبانم چی شد و درس عبرت برات باشه

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️