2777
2789

من با خواهرم به دلایلی خوب نیستم یعنی ازش متنفرم در این حد، بعد امروز به شوهرم زنگ زده بود ببرتش بیمارستان واسه عمل لیزیک چون کسی نداره ببرتش، منم شوهرم دودل بوده بهم بگه یا نه آخرش گفت ولی من گفتم نرو،اونم دلش سوخته بود براش و بردش من سراین قضیه به حدی عصبی شدم که اصلا هیچی نمیفهمم امروز از خونه زدم بیرون رفتم خونه مامانم اونجا هم برای اولین بار سر مادرم هم داد زدم و چیزی بهش گفتم و ازخونه شون اومدم بیرون با شوهرم هم قهرم هرچی بهم زنگ زد جوابش ندادم میدونم این عصبانیتم کار میده دستم یه چیزی بگید آروم بشم خانومها

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم به صد پشت غريبه هم كمك ميكنه داري ميگي كسي را نداشته عجب خواهري بودي كه نتونسته تو مشكلش روت حساب كنه هرچند ازش بدت مياد ولي خواهرته 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خواهرت چرا تاکسی، آژانسی چیزی نگرفت

من نمیدونم از عملش می‌ترسید میخواست بعدش یکی باشه برسونتش خونه،اینقد پیام دادم بهش چیزی بهش گفتم هیچ جوره آروم نمیشم

من نمیدونم از عملش می‌ترسید میخواست بعدش یکی باشه برسونتش خونه،اینقد پیام دادم بهش چیزی بهش گفتم هیچ ...

خودتو و خواهرتون چند سالتونه؟ 

خدایی نکرده چیزی ازش دیدی که این رفتارو داری؟

عزیزم کمی مسلط تر .همه رو قلع و قمع کردی که.بنظرم وقتی خواهرتون از شوهرت چیزی خواسته معقوله که همسرتون تو رو دربایسی نتونه رد کنه و این ادب و شخصیت همسرتو می رسونه. حتی وقتی شما دوتا قهرید..اگه همسر من اینجور بود خیلی براش احترام قایل بودم 

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

ادم به صد پشت غريبه هم كمك ميكنه داري ميگي كسي را نداشته عجب خواهري بودي كه نتونسته تو مشكلش روت حسا ...

منم حتی به صدتا غریبه بودن تو  شرایطی ازم  کمک میخواست کمک میکردم ولی خواهرم بلاهایی سرم آورده که اصلا نمیخوام اسمش کسی جلوم بیاره

برای عمل لیزیک نمیشه تنها رفت، بعد ماشین بگیری. حتما ی اشنا باید همراه باشه... 

حالا تو این مورد بخصوص بگذر، خواهرت نمیتونست تنها بره

بعدم اگر زود ب زود عصبی میشی برای ارامش روان خودت هم ک شده برو پیش روانشناس و روانپزشک با ی قرص کوچیک خیلییی اروم میشی.... و راههای کنترل خشم رو یاد میگیری

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /