2777
2789

از درسی شروع می‌کنید که براتون راحت تره و آسون تر یا درسی شروع می‌کنید که براتون سخت تره و توش چالش دارید ؟ و چرا ؟ 

(از لحاظ محتوای سخت یا آسون نگفتم از لحاظ راحتی و یا چالش داشتن توی درسه گفتم )

اونی که راحت ترم چون باعث میشه ادامه بدم ولی اگه با اونی که سختتره برام شروع کنم ممکنه از سختی ولش کنم و دیگه انجام ندم ولی وقتی سخته میمونه اخر میگی این یه دونه رو هم انجام بدم مثلا میرم فلان کارو میکنم

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که راحت ترم چون باعث میشه ادامه بدم ولی اگه با اونی که سختتره برام شروع کنم ممکنه از سختی ولش ک ...

عالیه ممنونم

من به هر دو فکر کردم و هم نظر شما رو قبول دارم و هم اینکه مثلا از درسه سخته شروع کنم که با چالش هاش آشنا بشم و بیشتر براش وقت داشته باشم میشه بازم نظرتون بگید 

عالیه ممنونممن به هر دو فکر کردم و هم نظر شما رو قبول دارم و هم اینکه مثلا از درسه سخته شروع کنم که ...

نمیدونم شخصیت ها فرق میکنن ولی من ب شخصه اگه با سخته شروع کنم چون فشار بیشتری متحمل میشم اون آسونارم خیلی جدی نمیگیرم

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

نمیدونم شخصیت ها فرق میکنن ولی من ب شخصه اگه با سخته شروع کنم چون فشار بیشتری متحمل میشم اون آسونارم ...

اره نظرتون درسته منم چون اوایل شروع کردنمه بنظرم بیشتر باید روی روال بیفتم پس با درس آسون شروع میکنم ممنونم

از سختیش مثلا نا امید یا زده نمیشی؟ منم استرسیم میترسم همش فکر اون درسه مشغولم کنه

اره زده میشم اعصابم میرزیه بهم