پسرم ده ماه و ۱۱ روزشه وزن تولدش ۳۲۰۰ قد تولدش ۵۰ دور سرش ۳۵وزنش ۹۷۰۰ قدش ۷۷دور سر فعلی ۴۶دو ماهگی گردن گرفت هفت ماهگی نشست حدود یک ماه و نیمه سینه خیز عقب عقب میره دو سه هفته س حالت چهار دست و پا می گیره ولی نمیره خودم کنار مبل بذارمش وایمیسته وقتی حالت خوابیده س دستاشو دراز می کنه میگیرم خودش میشینه تو همون حالت نشسته باز دستشو بگیرم با تلاش خودش وایمیسته کلمات ماما دادا بابا بووه میگه از دو ماهگی لبخند زد چهارماهگی قهقهه زد الانم می خنده بازی میکنه از هفت ماهگی دندون درورد الان ۴ تا داره دس دسی میکنه من زیاد براش وقت نداشتم یعنی کلا زیاد باهاش بازی نمیکنم تا گریه میکنه بغلش می کنم بیشتر بغل کردن دوس داره من و باباشو میشناسه میبینه میخنده غریبه میبینم بغلشون میره ولی اصلا نمی خنده باهاشون بازی نمی کنه فقط با تعجب نگاه می کنه من دیدم بچه ها گریه میکنن غریبه میبینم نگرانیم اینه چهار دست و پا نمیره و خودش دست از جایی نمیگیره بلند شه ولی اگه دستشو بگیریم خودش بلند میشه و اینکه هر چی دستش میدم چ خوراکی چه غیر خوراکی فقط باهاش بازی میکنه اصلا دهنش نمی ذاره مث بقیه بچه ها فقط باهاش بازی میکنه به سر و صورتش میماله ولی از سه ماهگی خودش شیشه شیرشو گرفت الانم از دور شیشه شو ببینه سریع میگیره میذاره دهنش نگرانم مشکلی داشته باشه