2777
2789
عنوان

درمان قطعی اگزما😟

52 بازدید | 14 پست

سلام دوستان بعد عمل بینی رو بینیم اگزما شد چن ماهه نمیره هم دکتر پماد کلوتریمازول و هیدروکورتیزون داده چن روز استفاده کردم رفت الان بعد چن روز باز برگشته کسی راهکاری داره یا اینکه دوباره استفاده کنم یا نه انگار پوستو نازک میکنه 😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جی جواب نداد برا من که رفتم دکتر اره قرمز میشه با خارش

نه.منظورم بود رنگ کرم جی قرمز خوبه برام

چون فکر کنم سفید هم داره

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

نه نازک نمیشهاز اونجا میره جای دیگه در میاد پیدامیکنم کرم میزنم باز میره جای دیگه قایم باشکه

وای چقدر بده بخدا من فعلا روی بینیم و گاهی هم دستامه که از شستشو اینطور میشه

وای چقدر بده بخدا من فعلا روی بینیم و گاهی هم دستامه که از شستشو اینطور میشه

برا من الان رو پاهامه قبلا بچه بودم اندازه کف دست بود دکتر بیشرف گفت باید بری نمونه برداری شاید سرطانه کثافت به یه بچه 10 ساله رک این حرفو زد مردم و زنده شدم 

برا من الان رو پاهامه قبلا بچه بودم اندازه کف دست بود دکتر بیشرف گفت باید بری نمونه برداری شاید سرطا ...

واا عزیزم😐 اینا یه سری مشکلات پوستی هستن که بیشترش از حساسیت هست دکترم به من گفت دستات که از مواد شوینده هست ولی رو بینیم قرمز میشه اعصابم خورده 

واا عزیزم😐 اینا یه سری مشکلات پوستی هستن که بیشترش از حساسیت هست دکترم به من گفت دستات که از مواد ش ...

نمونه برداری میکنن ببینن قارچی چیزی نباشه چون تکثیر میشه گاهی وقتا بعضی اگزما و مشکلات پوستیو 

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم