2777
2789

باید  برایی قرون پول گردن درد و کمر درد بگیر ک حتی ارزشم نداره ولی مجبوره چون یکم پول دستش بیاد هرچه قدر میدوییم نمیریم جلو خسته م گله دارم تمام آرزوهام پر پر شدن تا کی عکس خونه های قشنگ و دلباز ببینم تا کی عکس اتاق خواب بزرگ و خوشگل ببینم 💔

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم روزهای خوبت بیان آن شالله

ممنون

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

الآن تقریبا ۹۸ درصد جامعه همینه.

خوشبحال پولدارا واقعا خوشبحالشون هرچی اراده کنن میتونن بخرن

هر کسی آرزوهایی داره . چه میشه کرد همینه

خدا شفات بده❤️‍🩹

خوشبحال پولدارا واقعا خوشبحالشون هرچی اراده کنن میتونن بخرن

اون که آره ولی واقعا فقط درصد خیلی کمی الآن هرچی اراده کنن میتونن بخرن.

از اوایل دهه ۹۰ به بعد همه داریم به سرازیری می ریم...