2777
2789
عنوان

افسردگی پس از زایمان

36 بازدید | 4 پست

۳۵ روزه زایمان کردم واقعا افسردگی گرفتم  بچمم خیلی اذیتم می‌کنه همش میخواد رو پا باشه تا میزارم زمین جیغ میندازه وسواسم دارم تا یه چرت میزنم زود زود خونه تمیز میکنم در حدی می‌دوم که تو حیاط امروز دو بار خوردم زمین خیلی ام کم خوابه شوهرمم با حرفاش خیلی اذیتم می‌کنه 

الان بحثمون شد میگم چیکاری صبح یه چیزی میگی شب یه چیزی میگه حقته مگه من چیکار کردم بمیرم برا خودم 

دلم میخواد فقط خودم باشم و بچم نه کسی بیاد نه هیچیی 

من الان همینم

دلم میخواد چند روز همسرم خونه نیاد

حرفی نمیزنه ولی من حوصله کسی رو ندارم

اخرای بارداریمه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم اگه خوب غذا هم نمیخوری حتما برو دکتر سرمی چیزی هم بزن غذات خوب باشه بچه ها همینن با تکون آروم میشن مخصوصا اگه عادت کنن.. اگه گهواره ننو بگیری خیلی راحت تر میشی لااقل پا و کمرت آروم تر میشه.. من تا چندماه بعد زایمان حالم بد بود در حدی که میگفتم من می میرم 

بچمم خییلی اذیت کن و جیغ جیغو بود در حدی که من و بقیه دست و پامونو گم میکردیم ولی گذشت از وقتی که تونست چهار دست و پا بره خیلی بهتر شد

بدنت خون از دست داده خودتو تقویت کن

ارتباط پوست به پوست با نی نی برقرار کن

از همین الان یه شبایی بذار مسئولیت بچه رو همسرت داشته باشه مثلا بچه بیدار شد یه تابی به گهواره بده تا دوباره بخوابه

اگه دکتر داروی کولیک و رفلاکسی چیزی بهت داد حتما استفاده کن من استفاده نکردم و خودم و بچم اذیت شدیم

من الان بچم نزدیک دو سالشه خیلی نسبت به سنش عاقل تر و شیرینه ان شاءالله بگذره برات به راحتی 

هیچکس قبل زایمان به آدم نمیگه یک سال اول بچه داری سختی هاش خییلی زیاده ولی اگه حساسیت خودتو کمتر کنی و با همسرت هم کمتر بحث کنین راحت تر میگذره ان شاءالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه خوب غذا هم نمیخوری حتما برو دکتر سرمی چیزی هم بزن غذات خوب باشه بچه ها همینن با تکون آروم ...

امیدوارم مرسی عزیزم 

غذا فقط آبگوشت و برنج میخورم میگم رو شیرم تاثیر نزاره بچه دل درد بشه 

دارو داده دکتر ولی مرتب نمیدم میگم عادتش ندم به دارو

امیدوارم مرسی عزیزم غذا فقط آبگوشت و برنج میخورم میگم رو شیرم تاثیر نزاره بچه دل درد بشه دارو داده د ...

نترس اگه از دکترش مطمئنی داروهاشو مرتب بده و مرتب آروغشو بگیر پزشک دخترم میگفت اگه آروغ بچه رو نگیرید قوی ترین داروهای ضد نفخ هم بی فایده س.. اگه واقعا اذیت گهواره ننو خیلی جوابه عصای دستت میشه من همه میگفتن وای چجوری حالا میخوای بچه رو از گهواره ترک بدی وبی خودش به محض اینکه تونست راه بره شبا توی گهواره گریه میکرد و میومد پایین می‌خوابید خودش گهواره رو ترک کرد