2777
2789
عنوان

حسودی بیش از حد

82 بازدید | 8 پست

من بیشتر به توجه حسودی میکنم،نمیگم محبت بهم کم شده نه ولی خب خیلی تو این مورد حسودی میکنم و این اذیتم میکنه احساس میکنم مثل آدمای حسود و بد سریالا که هیچکی دوسشون نداره هستم،مثلا به روابط فامیل نه ها اونطور که فکر میکنید بیشتر به خانواده خودم حساسم که به یه شخصی خیلی توجه میکنن.هی میگم ول کن نمیدونم تمرکزتو بزاررو خودت دوباره یه مدت بعد برمیگرده.میشه لطفا کمک کنید و مسخره بازی در نیارید که چمیدونم خب حسودی نکن یا عزیزم حسود هرگز نیاسود،از اینجور حرفا؟ 

اگه حسود نباشی و برای بقیه خوب بخوای 

خدا به خودتم میده 

ولی اگه حسود باشی و بدخواه دیگران باشی

برا خودت بد پیش میاد 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانواده خودم نه 

ولی اوایل به توجه بیش از اندازه خانواده و فامیل همسرم به جاریم حسادت میکردم 

ک بعدا متوجه شدم دلیلش این بود که من پاشون راه ندادم به حریم شخصیم . حلقه ازدواج جاریم حتی خواهرشوهرام براش انتخاب کردن 

بعد متوجه شدم حس من اشتباهه  

من خانواده خودم نه ولی اوایل به توجه بیش از اندازه خانواده و فامیل همسرم به جاریم حسادت میکردم ک بعد ...

منم وقتی منو جاریم هستیم خیلی ضایع باهم تیم میشن من بنظرت تو اون موقعیت چکارکنم 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من خانواده خودم نه ولی اوایل به توجه بیش از اندازه خانواده و فامیل همسرم به جاریم حسادت میکردم ک بعد ...

تیم که میگم منظورم جاریم و خواهر شوهرم مادرشوهرمه

بنظر من آنقدر از موضع بالا بهشون نگاه کن که انگار چندتا مورچه زیر پات میبینی هیچی غیر از خنده و بی ت ...

یعنی بی محلشون کنم خوبه