2777
2789

اشکم دم مشکمه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره جایی که نباید گریه کردم ولی جایی که باید نتونستم

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

من پیش هرکی که دلت بخواد گریم گرفته 

من خیلیییی زود گریم میگیره و اگه در مورد مثلا چیزی که پارسال اذیتم کرده بوده الان بخوام جلوی کسی حرف بزنم گریه میکنم و دست خودم نیست اصلا 

من ۱۶ سالمه 

و اون روز به بابام این موضوعو گفتم و گفتش که این نشونه ی ضعف تو نیست گفت کسایی که دلشون پاک و مهربونه و خیلی احساسین زود گریشون میگیره 

من کافیع با یکی یه جر و بحث کوچیک کنم نمیتونم ادامه بدم و فقط گریه میکنم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم