2777
2789

بچه بودم دسشویی صحرایی رفتیم باد معدم رو زنداییم شنید 😅خیلی خجالت کشیدم 😁

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرط میبندم هیچکس در حد سوتی من نبوده 

البته بیشتر ابرو ریزی بود😂

دبیرستانی بودیم یه گروه داشتیم با دوستام بعضیاشون اذیت می‌کردن فیلم عاشقانه و اینا میفرستادن توی گروه 

اون زمان کرونا بود 

امتحان زیست داشتیم سریع عکس گرفتم تبدیل کردم به پی دی اف برای معلمم فرستادم 

نیم ساعت بعد رفتم تو شاد زدم روی فایل دیدم یکساعت فیلم عاشقانه ست با صحنه های +۱۸

هول شدم خواستم حذفش کنم برای خودم حذف شد و برای معلم موند😂😂😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

واییییی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بعدش چی شد؟؟؟

بعدش شانس آوردم ندیده بود کلا براساس شناخت قبلیش نمره داده بود به هممون و نوزده و نیم شدم😂😂😂😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

واییی شانس آوردیااا

خدا رحم کرد واقعا😬

بعدش شانس آوردم ندیده بود کلا براساس شناخت قبلیش نمره داده بود به هممون و نوزده و نیم شدم😂😂😂😂

منم ی سوتی فجیع تر از تو پیش استادم دادم😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

پُز نیستسبک زندگیمه😎

خب بگو

با داداشم مسخره بازی در میاوردیم ، گفتم استاد حسابان شبیه تمساحه ، بعد خیلی جوگیر شدم رفتم تو پیویش بهش پیام دادم :

سلام آقای تمساح دوست(فامیلش مهماندوست بود)

*تصمیم داشتم بعدش حذف کنم پیاممو 

بعد کلیییییی با داداشم خندیدیم بعد هم رفتیم رستوران ، یهو وسط غذا داداشم گفت فاطیما پیامه که به دکتر مهماندوست دادیو حذف کردی؟؟😱😱😱😱😱😱😱

منم تازه یادم افتاد بعد دیدم استادم سین زده پیام داده:🤔😐😐

یعنی آبروم رفت

این ترم هم با خودش دارم

پُز نیستسبک زندگیمه😎