2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت ادم عاقل و پخته قوی و مهربان و صبور بشه

این بلوغ توهرکس متفاوته

اما خب اگر بخوام عدد بگم خودم ۲۵ به بعد صلاح میدونم برای بچه ام اگر دختر باشه

اگر پسر باشه ۳۰ به بعد

من قرن ها پیش تو را در بهشت گم کرده بودم رد عطرت را که دنبال کردم به دنیا آمدم💖✨

۲۰ به بعد ولی برای هر کسی متفاوته

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ازدواج سن نیس مگ دخنر یا پسر میوه هس ک باید برسه یا گوشت حیوانات ک باید بره تو دیگ پختهدشه .ازدواج ی امادگی هس هس هروقت شرایطتت جورشه برا یکی تو ۴۰ یکی ۳۰ یکی ۲۵ .هیچکس از مجردی نمرده ولی از شریک بد چرا

ازدواج سن نیس مگ دخنر یا پسر میوه هس ک باید برسه یا گوشت حیوانات ک باید بره تو دیگ پختهدشه .ازدواج ی ...

عزیزم میدونم منظور بدی نداشتم 

یه خواستگار برام اومده که آدم خوبی هست دوستمم داره 

خودم هنوز قصد ازدواج ندارم ولی خانواده میگن روش فکر کن 

برای همین راهنمایی خواستم 

عزیزم میدونم منظور بدی نداشتم یه خواستگار برام اومده که آدم خوبی هست دوستمم داره خودم هنوز قصد ازدوا ...

ازدواجای سنتی دیگ منسوخ شده الان ادما تو محیط درس و کار باهم اشنا مئشن مگ زمان خشتک شاهه