2777
2789

اره خلاصه بیست تومن چک دادیم همسرمم نداره و کسیم نیست ک بگم داره و کمکش کنه 

خلاصه بگم خواهران من موندم و با دوتا النگوی طلا 

نظر بدید جام بودید چیکار میکردید با بی رحمی میگفتید بمنچه خودش بفکرش باشه من از طلام نمیگذرم چون بفروشم نمیخره 

یا با مهربانی میگید گور بابای مال دنیا فقط ما دوتا خوش باشیم هر موقع وضعش خوب شد میخره یا نخرید هم فدا سرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به شوهرت داره.ببین کسی هست که یه قدم بری ۱۰۰ قدم برات بیاد یا نه منتظره براش النگو بفروشی

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

یعنی از اول فکر اینجارو نکرده بودین؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

النگو هاتو بزار واسه حایی دیگه که بیشتر از اینجا نیازه و مهمه این بیست تومنو از این و اون بگیرید بدید

بنظرم واسه بیست تومن الان النگو هاتو بدی خیفه لاقل چیز بیشتری بود یه چیزی دلم نمیسخوت النگو هاتو بدی

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊