2777
2789

سلام 

میشه لطفا اگه تخمدان پلی کیستیک داشتید بگید چه لیزری برم الان درمان شدم هورمونام متعادل شده ولی موهام مردونه موندن گفت تنها راهش لیزره

تو اینترنت هر مرکز لیزری میبینم یکی دستگاهش قدیمیه یکی رولیه(میگن شاتی بهتره) یجا نزدیک خونم زنگ زدم اسم دستگاه رو پرسیدم یه چیز گفت تو نمونه کارای اینستاگرامش با یه دستگاه دیگه کار میکرد یه جای دیگه اطلاعاتی میداد که همه تو نظرات میگفتن تبلیغه و دروغه 

و خلاصه اعتمادم سلب شده نمیدونم کجا برم و واقعا موهای مردونم اذیتم میکنن 

جایی تو تهران میشناسید که خوب باشه؟

خودتون جایی رفتید نتیجه بگیرین؟

واقعا ممنون میشم کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلی کستیک درمان کردی؟ چون وقتی خوب بشه موهاازببن میرن

ببین به تعادل هورمونی طبق آزمایش رسیدم و پریودامم منظمه ولی موی زائد چونه هنوز دارم دکتر گفت با لیزر باید درمان شه دیگه نیاز به دارو ندارم

پلیکیستیک که درمان نمیشه اخه😭😭

ببین من پلی کیستیکم شدید نبود پریودام از اولم نامنظم نبود

و خب اره درمان که نه کنترل میشه که دیگه بتونی کنترل شده نگهش داری به نوعی درمان شدی دیگه

میشه بگی چیکلر کردی برای درمان؟

گفتم من خیلی پلی کیستیکم شدید نبود با این حال که اضافه وزن نداشتم رژیم گرفتم و کربوهیدرات و قند اینارو کم کردم فعالیت بدنیمم بردم بالا کمتر هله هوله خوردم کلا استرس و خواب و اینام رو هورمون ها اثر داره ولی در کل دارو استفاده نکردم اولش دکتر دارو داد ولی چون من از اول پریودم منظم بود و دارو باعث کاهش خون قاعدگی میشد دارو رو قطع کرد گفت با ورزش و رژیم پیش برو ولی خب قطعا اگه پریودت مشکل داره باید دارو بخوری انسولینت رو کنترل کنی و...من دوستم برای پلی کیستیکش علاوه بر متخصص رنان پیش متخصص غدد هم میرفت ولی خب من اونقدر مریضیم شدید نبود

میشه بگی چیکلر کردی برای درمان؟

دواش فقط دمکرده پونه هست من سالها پیش درگیر بودم و بعد کلی دکتر رفتن پزشک متخصص زنان منو ارجاع داد کلینیک طب سنتی و با پونه درمان شدم منی که شش ماه ی بار پریود میشدم. البته اعصاب نقش مهمی داره اگه اعصاب اروم بشه حل میشه

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

اینکارو نکنلیزر موهای کسایی رو که مشکل هورمونی دارن به شدت بیشتر می کنه

آخه من که الان هورمونام متعادل شده و به معنای واقعی کلمه این موهای مردونه اعتماد بنفسمو داره نابود میکنه چرا میگی لیزر نکنم؟

بعد آخه دکتر زنان گفت تنها راهش همینه

دواش فقط دمکرده پونه هست من سالها پیش درگیر بودم و بعد کلی دکتر رفتن پزشک متخصص زنان منو ارجاع داد ک ...

اعصابم که خیلییی خرابه

والا گفتن رازیانه خوبه سه ماهه دارم میخورم هیچی به هیچی

پونه رو نشنیدم

آخه من که الان هورمونام متعادل شده و به معنای واقعی کلمه این موهای مردونه اعتماد بنفسمو داره نابود م ...

نمیدونم عزیزم هر چی دکتر میگه گوش بده

آخه من دوستی داشتم که مشکل هورمونی داشت و لیزر کرد

زیر چونش از بابای من بیشتر مو درآورد

زیر گلو کاملا موی مردانه شد

بازم از چند تا دکتر بپرس