2777
2789
عنوان

بنظرتون خوب شدم واسه بچه دار شدن

166 بازدید | 21 پست

من وسواس بیماری شدید داشتم دوسال الان چند وقتیه که تحت نظر روانپزشک قرص میخورم میترسم بعد از طول درمانم دوباره حاتام برگرده

ینی میتونم بچه دار بشم؟بعد ۴سال ازدواج الان نمیدونم چطور شده دلم بچه میخواد با اینکه میگفتم تا ۷ سال نمیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اونو باید پزشک تعیین کنه

خیلی مراقب باشید

الان از دوستان من که وسواس داشت بچه آورده انگار بدتر شده

دقیقا نمیدونم جریانش چیه ها

ولی این سه ماهه زایمان کرده بچش هم سالمه ولی همش استرس داره

از استرس ۲۰کسلو کم کرده شیرش خشک شده

همش میگه چون تو آزمایشهای بارداری بچم مشکوک به بیماری بود پس الآنم داره

هرچی دکتر رفته بقیه گفتن و آزمایش گفتن سالمه بازم نمیتونه بپذیره وسواس داره

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
مسلما روانشناس هم میری دیگه از تراپیستت بپرس چون دوران بارداری شاید دوز داروهات کم بشه باید با تراپی ...

الان نمیرم چن وقت پیش میرفتم اون که میگعت اگه حالت بهتره بچه بیار😐 کلا علاقه داشت من بچه دار شم

الان نمیرم چن وقت پیش میرفتم اون که میگعت اگه حالت بهتره بچه بیار😐 کلا علاقه داشت من بچه دار شم

پس بهتر شده بودی 

با روانپزشکت هم مشورت کن و از مصرف مکمل ها غافل نشو 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بهتر که خیییلی ولی خب تاثیر داروا

باشه 

مهم اینه خوبی 

مگه اونهایی که دیابت یا تیرویید دارن و مرتب دارو میخورن مشکلی هست 

شما هم برای حال خوبت دارو میخوری

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
وای از همین میترسم😭

تحت نظر روانپزشکت باردار میشی نگران نباش. من خودم حمله‌های پنیک شدید و فوبیای بیمارستان و مریضی داشتم الان باردارم زیر نظر پزشکم تا امروز که هیچکدوم از علائم قبلیم برنگشته خداروشکر