2777
2789
عنوان

چقدر مردها بخشنده هستن

275 بازدید | 21 پست

طرف تاپیک زده که براش زور داره خرج "خودش" رو بده:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16519844/

این رفتار مثل اینه که شوهر، تو کارهای خونه به همسرش کمک کنه و مدام منت بذاره!

شما اگه مرد بودی و خرج یه خانواده به گردنت بود خانواده ات زیر بار منت هات میمردن.

چقدر مردها دست و دلباز و بخشنده تر از زنها هستن.

(الآن یه عده میان مثال نقض میارن که نه بعضی از مردها خسیسن.)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قراره بااون همه زحمتی که زن  برای زندگی وو‌بچه  مرد میکشه به اضافه حقوقی  که در ازدواج از ش صلب میشه بازم مخارجش با خودش باشه ..ازدواج دیگه برای چیشه؟؟؟؟

برای چی زایمان کنه جسم ش برای بچه ای که متعلق به مرده نابود کنه؟

یه خانم با کارهای خانه داری و بچه داری تمام وقت کلی برای آقا سودآوری مالی داره..اکه قرار بود آقا پول بده ینفر اینارو انجام بده هیچی از حقوقش نمی موند

یه مزد چه متاهل باشه چه مجرد دیگه باید یه خونه و شغل برای خودش داشته باشه...مزدای متاهل الان اینو بزور انجام میدن ..یعتی تاهل وظیفه ای بهشون اضافه نمیکنه

ولی تاهل هزارتا وظیفه به زن اضافه میکنه 

حالا ازدواج به نفع کیه.؟

اگه قراره بااون همه زحمتی که زن برای زندگی وو‌بچه مرد میکشه به اضافه حقوقی که در ازدواج از ش صلب ...

شما کارهای زن رو سخت و مهم در نظر گرفتید و کارهای مرد رو راحت و ساده. در صورتیکه بنظرم برعکسه.
زن یا مرد هر کدوم بدجنس باشن، زندگی برای طرف مقابل خیلی سخت میشه.

شما کارهای زن رو سخت و مهم در نظر گرفتید و کارهای مرد رو راحت و ساده. در صورتیکه بنظرم برعکسه.زن یا ...

چرا برعکس هست؟

دقیقا بگین بخاطر کدوم زحمت اضافه کار مرد سخت تره؟؟اسم ببرین

مرد کار بیرون می‌کنه زن م کار بیرون میکنه....

‌کارهای خانه داری هم بیشترش گر دن خانم هست مثلا شما بری یخونه نامرتب باشه ا لین چیزی که به ذهنتون میرسه اینه خانم چرا تمیز نکرده و شلخته هست و....

خانم زایمان میکنه و بچه شیر میده ولی آقا نمیده

حقوق انسانی خانمم در ازدواج صلب میشه

زحمت اضافه مرد کو؟؟

چرا برعکس هست؟ دقیقا بگین بخاطر کدوم زحمت اضافه کار مرد سخت تره؟؟اسم ببرینمرد کار بیرون می‌کنه زن م ...

خب مثالی که شما دارید میزنید فرق داره و منظور من این نبود.

من زن خانه دار رو گفتم. معمولاً کار بیرون خیلی سخت تر از کار داخل خونه هست. وگرنه زنی که هم شاغله و هم خانه داری میکنه خیلی خیلی باعرضه است.

خب مثالی که شما دارید میزنید فرق داره و منظور من این نبود.من زن خانه دار رو گفتم. معمولاً کار بیرون ...

زن شاعل شد دیگه وظیفه ای نداره برای خانه داری

زنی که هم خانه داری میکنه هم شاعله چند سال دیگه از جسم و روحش هیچیییییی باقی نمی مونه  ۵۰سالگی این زن معادل ۸۰سالگی باقی زنهاست

زن خانه دارم براتون توصیح دادم که

شما الان بخوای پول بدی ینفر کارهای شخصی منزل به اضافه پرستار یبچه بکنه ماهی کم کمش ۲۵_۳۰تومن خرج داره

و زن خانه دار  ماهانه این مقدار به شوهرش کمک میکنه بدون اینکه بیمه و بازنشستگی و حقوق داشته باشه

این کم چیزی هست؟؟

اتفاقا کار بیرون خیلی بهتر هست چون  در کنار سختی درآمد داره باعث رشد و پیش فت میشه ولی کار خونه پرا زز حمت هست و مردایی مثل شمام قدر نمی دونن و کسی قدر زحمات خانم نمیدونه

خانه داری آسون بود اینهمه مشکلات جسمی مثل ارتروز، دیسک ،..و روح یمثل افسردگی بین زنهای خانه دار زیاد نبود

زن شاعل شد دیگه وظیفه ای نداره برای خانه داریزنی که هم خانه داری میکنه هم شاعله چند سال دیگه از جسم ...

مثالی که تو متن تاپیک هست رو بخونید:

"این رفتار مثل اینه که شوهر، تو کارهای خونه به همسرش کمک کنه و مدام منت بذاره!"

الان بنظر شما مرد اگه تو کار خونه کمک کنه باید منت بذاره؟

خب زن هم اگه خرج خودش رو در میاره نباید منت بذاره.