2777
2789

ما وقتی عروسی گرفتیم پدرشوهرم درگیر بیماری روده شد 

مریضی خیلی بدی گرفت به طوری که چهار ماه هرروز و هرساعت اونجا بودیم تا اینکه خداروشکر کاملا درمان شد ،انگار به این روند عادت کردن

بعد از اون انتظار دارن ما مثل قبل همیشه اونجا باشیم و وقتی دیر به دیر میریم ناراحت میشن

چیکار کنم از سرشون بیوفته؟آدمای خیلی محترمی هستن ولی منم با یه بچه دوساله واقعا سختمه تند تند برم اونجا

من شهر دوریم

۳ماه یبار

بستگی داره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده کاملا نا محترمی هستن 

سالی سه روز تو عید میریم که خونشونم نمیریم خودمون خونه داریم توشهرشون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اگه میخوای خودت راحت باشی نباید به ناراحت شدن اونها اهمیت بدی 

بپذیر قیافه بگیرن و اخم کنن و حتی تیکه بندازن ولی روی موضع خودت بمون و هفته ای یکبار بیشتر نرو 

در زبون مهربون باش و بگو وای میخواستم بیام و نشد و .....

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

شب در میون گاهی هرشب سر میزنیم خالمه و تو ی روستاییم

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

شهر دیگه با فاصله ۵ ساعته هستن ولی هر وقت فرصت کنیم. دوران جنگ اونجا بودیم، عاشورا تاسوعا اونجا بودیم! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

آروم آروم فواصل رفتنتو زیاد کن، مثلا یک ماه هفته ای دو بار برو، ماه بعدی هفته ای یه بار، ماه بعدی ۱۰ ...

واقعا خیلی صبوری میخواد 

چهار روز بود نمی‌رفتم مریضم بودم بدجور خودشونم میدونستن،

با این حال دیشب مادرشوهرم زنگ زد چقد نامردین نمیاید یه سر بزنید⁦☹️⁩

شب در میون گاهی هرشب سر میزنیم خالمه و تو ی روستاییم

چقر امضات دلنشینه .کلا تصورت کردم

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25