2777
2789
عنوان

مشاوره برای دعوا 😅

91 بازدید | 7 پست

در یک کلمه دعوا بلد نیستم و خیلی جاها اذیت میشم! 

از حق خودم هم دفاع می کنم، البته با احترام و منطق! 

ولی یه جاهایی اصلا جواب نمیده، طرف در برابر رفتار محترمانه تو، برخورد مناسبی نداره و از طرفی کار آدم هم پیش طرف گیره.. این مواقع چکار می کنید شماها؟ 

آدم تو سری خوری نیستم و با این برخوردها خیلی اذیت میشم، پیش میاد به خودم میگم ارزش نداره و می گذرم، اما یه وقت هایی واقعا نمیشه.. 

مثلا کار بانکی دارید و کارمند بانک برخورد مناسبی نداره.. 

یا مثلا دندونپزشکی سر رزرو وقت، در صورتی که بخشی از کارتون رو پیشش انجام دادید و نمیشه کلا برید جای دیگه! 

تکنیک هاتون رو بگید که موقع دعوا کم نمیارید! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بد هم نیست که اهل دعوا و درگیری نیستین. اما جاهایی که از طرف مقابلتون بنظرم ناراحت و دلخور می‌شین، ...

ممنون از نظرتون. 

من ابرو و وجهه خودم برام مهمه، و عادت کردم به این روال، ولی متاسفانه حق آدم بد ضایع میشه یه جاهایی. 

خب واقعا اون کارمند بانک چه اهمیتی براش داره که من ازش ناراحتم؟! یا چه ابزار فشاری دارم که برای یک کار بارها نگه برو بعد بیا. 

وقتی طرف اصلاً جواب منطقی نمیده، بهتره خیلی رک و جدی بگی که مشکلت چیه. نه با احساسات، فقط با واقعیت. اگر طرف کلاً نه به احترام جواب میده نه به منطق، باید بدونی که اگه کارت بهش گیره، میتونی بدون چونه زدن کارتو پیش ببری. در عین حال، سعی کن از دایره ادب و احترام خارج نشی که بعدها پشیمون نشی. توی این مواقع خیلی مهمه که ملاحظه کارت رو بکنی. مثلا یه چیزی مثل: "من هم محترمانه برخورد می‌کنم، ولی اینطوری نمی‌تونم ادامه بدم" رو بگید. جواب نداد، خب قطع کن و برو پیش فرد دیگه‌ای. چیزی که می‌خوای رو از کسی که احترام نمیذاره نمی‌تونی بگیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ممنون از نظرتون. من ابرو و وجهه خودم برام مهمه، و عادت کردم به این روال، ولی متاسفانه حق آدم بد ضایع ...

مثلا به کارمند بانک بگین، شما هم که هر دفعه میگین برو بعد بیا. بعد بگین دقیقا چند بار تا حالا برای کارتون به بانک رفتین.  و بگین طرز برخوردشون با ارباب رجوع خوب نیست.

وقتی شما یکم محکم و یکم بلند بگین. همکارا و بقیه مراجعه کنا متوجه میشن و شاید  معاونی یا رئیس بانکی بیاد و بپرس و علت این همه رفت و آمد و به سرانجام نرسیدن کارتون به چه علتی هستش.شاید یه کمکی هم کردن که سریع پیش بره  کارتون.