2777
2789

یعنی میرن تو اینه حس میکنن زشتن من اینو متوجه نمیشم مثلا من حس میکردم دماغم بزرگه رفتم عمل کردم یعنی چی ک ی آدم حس میکنه زشته؟ من نمیفهمم یعنی باور داره ک زشته؟ مگه میشه ؟ بلخره هر آدمی ی خصوصیات ی چیز قشنگ داره ک بگه فلان چیز عمل کنم قشنگ میشم ! زشت چ معنی میده اخههه

یعنی معیارهای زیبایی سنجی جامعه رو نداره منم ندارم و خیلیاهم مستقیم بهم گفتن

کی معیار زیبایی رو تعیین میکنه ؟ معیار زیبایی چیه مثلا ؟ من خیلیا بهم میگن خوشگلی کسی تاحالا بهم نگفته زشتی یا فلان چیزا مشکل داره ولی خب قطعا که پرنسس نیستم ی دختر معمولیم متوجه اینکه ی آدم ب خودش میگه زشت نیستم نمیدونم چیو میبینن ک فکر میکنن زشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زشتم 

چون کل صورتم زشته 

شاید برم اروپا از نظر اونا خوشگل باشم ، ولی تو جامعه ای که من زندگی میکنم وقتی اکثرا تزریق و آرایش و عمل دارن ، من زشت محسوب میشم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

کی معیار زیبایی رو تعیین میکنه ؟ معیار زیبایی چیه مثلا ؟ من خیلیا بهم میگن خوشگلی کسی تاحالا بهم نگف ...

معیارهارو آدمها  توی رسانه فضاهای مجازی و غیره مشخص میکنن طبق اون میگن زشت و زیبا که متاسفانه ملاک قرارگرفته

❌️❌️❌️لایک نکن❌️❌️❌️

من زشتم چون کل صورتم زشته شاید برم اروپا از نظر اونا خوشگل باشم ، ولی تو جامعه ای که من زندگی میکنم ...

یعنی چی زشتماخه ببین من ادمایی دیدم ک واقعااااا افتضاح بودن دندون زشت مسواک نمیزدم صورت بد فرم بینی شکسته از بچگی مشکل داشت ی قسمت از پیشونیش تو بود چندین بار عمل کرد ولی باز مشخص بود این ادممم دوست پسرای داشت ک براش گریه میکردن پس در نتیجه کسی زشت نیست هر کسی باب سلیقه ای ی ادمیه 

یعنی چی زشتماخه ببین من ادمایی دیدم ک واقعااااا افتضاح بودن دندون زشت مسواک نمیزدم صورت بد فرم بینی ...

حقیقتا توی تهران به من میگن زشت 

همکلاسی های خارج از ایرانم که ملیت های دیگه هم داشتن دائما میگفتن خوشگلی 

همچنین لازم به ذکره که من با ۲۸ سال سن نه خواستگار داشتم نه کسی برام گریه کرده 

اون معیار زیبایی هم با توجه به محیط زندگی تعریف میشه 

مثلا کسی که قم زندگی میکنه، قاعدتاً از کسی که زیاد آرایش می‌کنه و تزریق زیاد داره خوشش نمیاد ولی توی منطقه هایی از تهران ، این مدل پوشش یک نوع ارزش حساب میشه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

حقیقتا توی تهران به من میگن زشت همکلاسی های خارج از ایرانم که ملیت های دیگه هم داشتن دائما میگفتن خو ...

خب ببین منظور از عمل و اینا این نیست م خودت غیر طبیعی کنی من بینیم خوب نبود از نظر بقیه ب صورتم میمومد ولی من دوسش نداشتم خب قطعا ک شما تمام جزیئات صورتتون زشت نیست مثلا ب نظر خودت بینیت خوب نیست یا پف پشت چشم داری یا لباس نازک خب این چیزای جزئی خیلی رو صورت میتونه تاثیر داشته باشه یا ی مدل مویی ب شما بیشتر میاد ی رژ لبی چهرتونو قشنگ تر میکنه یا مثلا با ی مقدار کرم روشن میشه گودی زیر چشم رو پوشوند خب با این چیزا مگه میشه کسی زشت باشه ؟

خب ببین منظور از عمل و اینا این نیست م خودت غیر طبیعی کنی من بینیم خوب نبود از نظر بقیه ب صورتم میمو ...

من نمیتونم آرایش کنم چون هم پوستم خراب میشه هم می‌دونم توی ترکیباتش چیه که بعداً روی سلامتیم اثر می‌ذاره. در واقع هر زنی که یکم تحقیق بلد باشه و بره دنبالش و چندتا مقاله علمی بخونه متوجه میشه که استفاده مداوم از لوازم آرایش چه اثراتی روی سلامتیش می‌ذاره 

درباره بوتاکس هم چون میدونم تزریق مداومش چه اثراتی روی سلامتی میذاره در طولانی مدت، باز نمیتونم تزریق کنم 

از نظر خودم صورتم بی نقصه و در حدی نیست هیچ کدوم از اجزای صورتم که بخوام عمل کنم، ولی باز زشتم ، چون استاندارد زیبایی جامعه عوض شده 

تو زشت نیستی آدمای دورت بیشعورن

اگه نظر شما اینه ، پس بالغ بر ۳ هزار ایرانی باید بیشعور باشن 🙂