2777
2789

اونایی که میخوان توی حرم حضرت عباس علیه السلام دعاشون کنیم بیاید اسماتونو بنویسد 

سلام وقت بخیر 

👈لطفا متن تاپیکو بخونید 

✅ لطفا واسه  حاجت اونایی که اسمشون نوشتم یه صلوات بخونید 

✅ دو هفته دیگه می رم کربلا، دعا کنید سفرم کنسل نشه 

✅ببخشید فرصت ندارم جوابتون بدم

✅ اسمها فارسی باشه، مستعار یا واقعی فرقی نداره بنویسید 

اسامی حاجت مندان :

شفای سهیل تحت درمانه دعا کنید درمان ها جواب بدن

امیر علی یه بیماری لاعلاج داره. استخوان هاش خورد میشن

شفای آریوان فلج مغزیه

@طنابببب و سلامتی نوزاد 

_hanisa_ شفای بیمار

| baranovlin برادرش تصادف کرده

شفای آنا | نسیمیه شفای مادرش 

| کوچولوجانم شفای برادرش 

anilda | elahemilany9851 | کاربرo_o| همونی_که_خیلی_نایسه،

الینا_877 سلامتی 

| الو_الو_من_جوجواممم

| آهوی_امام_رضا 

| _faram_ شفای نامزدش 

شفای بچه @رهافانی| موژان_مهسان

فاگل و شفای بیمار عاطفه و بابای همکارش

@liliot‍ کنکور و دادگاه| arshneshin1

| my_month| imhanam

| hhhh111 @هی_بیخیال و شفای پسر بچه

| خانم_کوچولوی_سعیدم

| sooogol3498 شفای آرشام

شفای سهیل، امیر علی، شفای پارمیس

آیسان211 | لهوف_| نشک_قناری

deniz_deniz| mimsinsara

ایسان234 @مادرشوهر_مریم_مقدس و آمرزش گناهان پسر خاله اش @نعناسبزکوچولو و بیمار مد نظر [USER=16722]@مامانبزرگپانیذ[/USER] @مامانمهرادم92402 @وحشی_زیبا2 @دختری_که_جک_ولش_کرد @دختر_مهربون_باادب و کار پدرش [USER=16725]@برفدانه[/USER]

فاگل و شفای بیمار | 6483asma

| 73738367393 و برادرش| mojimh69 | a_d_hay ومادر بزرگ, عاطفه و بابای همکارش خوشبختی فاطمه، فرزانه@beautiful_dreams و مادرش. @pesteh_2‍ و سلامتی عزیزانش | لرسا toranjbano و زایمان راحت@الماس1400 و مادر و خواهر

@گلنازززم2 و برادرش و سلامتی مادر و خواهر @جان_و_جهانم و سلامتی مادرش @گلساااااااار گلسا. منصوره،| 8000sarahhh [USER=16548]@تبسم288[/USER] @elsa77na @سوییفت گوهرخانم hadise7979 | گل_یخ__ و مادرش

@sanazaam| تنها_ماندم_بدون_تو و مادرش

| الی3۸ [USER=17886]@js1234[/USER]

@darvariii‍@3573‍ و سلامتی پدرش عمل جراحی داره @*_پر_پیـــــــــن_*‍ و زایمان راحت خواهرش [USER=17934]@آرسامم[/USER] |@milta91 | _lili_rose و پسر فامیل

@parzhak و شفای فرزاد [USER=16742]@نگاروحلما[/USER] و شفای شوهرش @koook و شفای مادرش فاطمه و شفای نوزاد آرتمیس۲۸| امیدوار۱۴۰۲

زهرا سادات، سمیرا سادات، سحر سادات، سحر، سپیده. هلن. رویا، نگار. شادی

@margrit‍ و خوشبختی خواهر و برادرانش

@pariiiiii67 وشفای پسرش

@سوپرایزخدا و شفای دخترش

@رهافانی و شفای بچه| zahrasadat_86

@پسرفندوقیم شفای آریوان و شفای بابا بزرگش | i_meyra

ملکاجان | zahrasadat_86

واسه شفای کامل خودم و حل مشکل داداشم و کربلا رفتنم سلامتی عزیزانم

@دانشجو172 @سپیدارجوجو @سوداهستم9 و بیمار مد @نخودسیاه @عشق5 [USER=16723]@ایلیوس[/USER] و خانواده [USER=17150]@حنا70[/USER] و خانواده @حنای_من و خانواده @اسم_ندارم_بتوچه_اخه@rrrrr111

@داداشمممم @هی_عمو @هی_بیخال علی

| سووونی شفای کاملش | چاد | دلبرتنها | sستارهs| نیلوفر8290 شفاش| 456754356

yigebkffn شفاش | saba7070 | جیران02۱

_lili_rose@پر_پر_پیـــــــــن و خواهرش نی نی سالم بغل بگیره | آلوچه_جنگلی،

| sulina_سولینا | ۱۷۸۵| lalehnajafi شفای پدر

ایلانه| بهارنارنجمممممم| khatoon80

| bahar2455 و شفای بیمار

| melikaaaaam و زندگی یه دختر

@fatibano حل مشکل | mim_noun| heyranmn | الینا_877

ihan246| شب_ماه14 | elim83

| roza_khanomam| دنیا_ز_تو_سیرم

| zara_19 و شفای بیمار

elsa_khanom1@رویاهای_من78

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرگس 

التماس دعا 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

واسه شفای مادرم ثریا

خوب شدن حال عزیزانم زهرا مبینا ارمیتا دعاکن

واسه این که سالیان سال درکنارهمسرم سعید خوشبخت زندگی کنم دعاکن

لطفا از حضرت ابوالفضل بخوا برا حاجت چندین سالم پیش خدا واسطه شه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S