2777
2789

😐

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکاری ول کن نمیخواد لنز بزاری سخته 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

ببین کلا لنز ضایعست وقتی میزاری حتی اگه یه رنگ طبیعی هم داشته باشه بازم مشخصه واسه خودت نیس

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ای وای چکار کنم پس

خب نزار مگه چشما خودت مشکی نیستن چه کاریه لنز مشکی هم بزاری سرش

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

خب نزار مگه چشما خودت مشکی نیستن چه کاریه لنز مشکی هم بزاری سرش

چشمم درشت تر می‌کنه برای این می‌ذارم و براق تر نمیشه یه کاری کرد نفهمه؟مثلا موهات بریزی تو صورتت؟این لنزم فقط دورش مشکیه یکم بزرگ نمایی داره مرکزش چشمای خودم می افته توش 

چشمم درشت تر می‌کنه برای این می‌ذارم و براق تر نمیشه یه کاری کرد نفهمه؟مثلا موهات بریزی تو صورتت؟این ...

خب موهارو بندازی رو صورتت نه رو چشات😂ولی اگه ادم دقیقی باشه میفهمه اگه نه ک بزار