2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چرا ادمایی که عمل نادرستی دارن خدا جوابشون نمیده؟ادم فقط وقتی لذت میبره که ببینه اون ادمای بد جلو ...

ظلم کردن توی همین دنیا طرف سزاشو میبینه روایته چند چیز عقوبتش سریع میرسه یکیش ظلم به کسی که بهت خوبی کرده

ظلم کردن توی همین دنیا طرف سزاشو میبینه روایته چند چیز عقوبتش سریع میرسه یکیش ظلم به کسی که بهت خوبی ...

امیدوارم عزیزم😔

یه نفر اومد با بابام شریک شد به وسیله بابام پول بدست اورد بعد حالا داره سواستفاده میکنه و از مال ما میخوره میتونم بگم چندین میلیارد از مال ما خورده و حالیش نیست

من بابام انقدر حرص و جوش خورد قبلش درد گرفته بود چند وقت پیش

اصلا خجالت نمیکشه از دزدی کثافتا کل پول مارو دارن میخورن

امیدوارم عزیزم😔یه نفر اومد با بابام شریک شد به وسیله بابام پول بدست اورد بعد حالا داره سواستفاده می ...

از منم طلا و پول گرفتن و دیگه پس ندادن چون اشنا بودن مدرک نگرفتم ازشون و جرات هم ندارم بهشون بگم فکر میکنن زرنگی کردن 

از منم طلا و پول گرفتن و دیگه پس ندادن چون اشنا بودن مدرک نگرفتم ازشون و جرات هم ندارم بهشون بگم فکر ...

نه عزیزم حقتو بگیر

اگه مدرک داری برو شکایت کن

نزار بدی بی جواب بمونه

ببین یکی مثل ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم بدی اون ادمای دزد بی جواب میمونه روزی هزار بار میمیرمو زنده میشم

نه عزیزم حقتو بگیراگه مدرک داری برو شکایت کننزار بدی بی جواب بمونهببین یکی مثل ما هیچ کاری نمیتونیم ...

ادمای خوبی نیستن چند تا فحشم میدن الانم اینقدر طرف مریض شده که دلم سوخت بحالش