2777
2789

دهنم سرویس شده😭🥲من از تلفنی صحبت کردننن بیزارممم خداشاهده.  اگ ی ماه بابامو نبینم بهش زنگ نمیزنمم پیام میدم بهش حتی اگ بخوام خبر مرگمو بع پدرم بدم حاضرم پیام بدم ن تماس..  خلاصه ک هفته ایی یبار یا دوهفته یبار زنگ میزنم به مادرشوهرم.  پدرشوهرم عصبانیه ک چرا به من زنگ نمیزنه احوال نمیپرسه فلان..  خب معمولا ادم با مادرشوعر راحتره.  بهش زنگ میزنم احوال هردوشون میگیرم..  حالا این پدرشوهر ازم طلبکارع.. خب دوس ندارم لابد سختمع.. خداشاهده شوهرم حتی ماهی یبار به مامان یا بابامم زنگ نمیزنع بیچاره اونا هیچ گله ایی نمیکنن..  ولی دهن پدرشوهرم عین اسب همش بازه.. فقط گلع کردن بلده.  منم با اینکه میگع ولی باز پشت گوش میندازم هنوزم براش زنگ نزدم جز مادرشوهرم..  تا یوقت عادت نشه بدتر بشه

friendly.. من و رفیقم🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگهادمای خوبین و اذیتت نمیکنن هفته ای یکبار زنگ بزن  با دوتاشون صحبت کن در حد احوال پرسی نه بیشتر 

من که اصلا زنگ نمیزنم بهشون 

مادرشوهر گاهی که شوهرم در دسترس نباشه زنگ میزنه یا بخدار دستور بده😐

منم تلفنی سختمه . ولی همسرمم با اینکه فامیلیم زنگ نمیزنه هیچوقت. مگه مناسبتی باشه. منم به مادرشوهرم ...

خب عزیزم همون.. حالا من ک زنگو میزنم هفته ایی یبارم شده اونم به مادرشوهرم.  خب خانم با خانم راحتره.. حالا پدرشوهر گیر دادع به من بزنع.. رو مغزه همه رفته عصبانی شده جنجال داره راع میندازه.  با این اوصاف هنوزم نزدم براش.  ک عادت بشه همیشه جنجال به پا کنه. شاید الان یکم اوضاع مزخرف شده ولی بزارم عادت کنه بهتره همینجوری

friendly.. من و رفیقم🫀
خب عزیزم همون.. حالا من ک زنگو میزنم هفته ایی یبارم شده اونم به مادرشوهرم. خب خانم با خانم راحتره.. ...

والا عجیبه وگرنه من خودم احوال پدرمم از مادرم میگیرم . پدرشوهرمم اصلا گله نکرده شاید گاهی خودش زنگ بزنه با بچه ها صحبت کنه ولی منو سرزنش نمیکنه بگه چرا به من زنگ نزدی

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

خودش تقریبا هرروز ویدیوکال میزنه به مامانش

گاهی باباشم هست

وسطش منم یه حال و احوالی میپرسم

یه گروه خانوادگی هم باهاشون داریم تو تلگرام

بسه دیگه

اصلا آدم الکی زنگ بزنه چی بگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من هم زنگ میزنم هم خونشون میرن واسه خودم نگهشون داشتم

عزیزم منم زنگ میزنم هفته ایی یبار.  هفته ایی یکی دوبارم خونشون میرم... ولی پدرشوهرم گیر داده باید به من زنگ بزنه. خب دوس ندارم سختمه باهاش😭

friendly.. من و رفیقم🫀