2777
2789
عنوان

درباره ی ازدواج

105 بازدید | 3 پست

جدیدا مد شده خونواده دختر زمان عقد  حق طلاق میخوان!! و خونواده ی پسر حق طلاق نمیدن !!

در واقع خیلی از خونواده ها و دختر پسرای جوون قبل ازدواج هیچ اطلاعی از شرط و شروط موقع عقد ندارند و کاملا احساسی فقط به فکر روز عروسی هستند و نه آینده !!

خانواده ها قبل ازدواج برای یه سری  مسائل حسابی فکر می کنن، مثل اینکه کجا عروسی بگیریم ؟ چند مدل غذا باشه ؟جهیزیه چه مارکی باشه ؟لباس چی بخریم؟ مهمونا کیا باشن ؟  

اما در مورد مسائل مهم که یک عمر زندگی شمارو تحت تاثیر قرار میده ساده میگذرن ،

ببنید اون امضاهای که روز عقد انجام میدید خیلی خیلی مهمن !و هر کدومشون میتونه سرنوشت شمارو تغییر بده !

قانون تو ایران برای ازدواج قانون کاملی نیست ولی شما باید  شرط وشروط عاقلانه بزارید تا همیشه همه چیز به نفعتون باشه.

آیا گرفتن حق طلاق فایده داره؟

مهریه بالای 110 سکه رو میشه  گرفت؟

کدوم وسایل جهیزیه رو خانواده ی دختر باید بخره، کدومشو پسر؟

چی کار کنیم پدر دوماد ضامن پرداخت مهریه باشه ؟

آیا حق ادامه ی تحصیل واجبه یا حق انتخاب مسکن؟

چیکار کنیم خانوم مهریه سکه نخواد و به جاش خواسته ای در توان داماد داشته باشه؟

می تونیم حضانت بچه ای که به وجود نیومده رو بگیرم؟

تو دوران نامزدی خرج و مخارج با خانواده ی دختره یا با پسر؟

رابطه ی زناشویی تو دوران نامزدی چطوری باید باشه؟

اجازه خروج از کشور رو بگیرم یا نگیرم؟

چی کار کنم که خانواده ی همسرم در مقابل شرطو شروطام مخالفت نکنن؟

و هزاران سوال لازم و ضروری که قبل ازدواج  و خانواده ها ساده ازش میگذرن و بعد ها میگن کاش تجربه ی بیشتری داشتیم کاش مشورت میکردیم!!

.خانواده های زیادی هستند که برای تالار و جهیزیه و عروسی و تزیین یخچال ! هزینه های میلیونی  میکنند ولی خانواده های  کمی هستند که قبل ازدواج از وکیل خانواده مشورت میگیرند تا تصمیمشون عاقلانه و بهترین باشه و آیندشون تضمین باشه

اینارو گفتم تا اگه کسی نسبت به این مسائل کم توجه بوده بیشر حواسش جمع شه و سعی کنه آگاهی خودشو بالا ببره

بسته ی آموزشی ازدواج که  خیلی ازش استقبال شده و  واقعا کاربردیه سعی کنید دانلود کنید و بزارید جوونایه دم بخت و پدر مادرا گوش کنند

(خوشبختانه  اینکه تخفیف نوروزی هم داره)

http://irandadmehr.com/product/ezdevaj/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا. قانون با مرداس اگه مشکل حادی پیش بیاد دبه در بیارن برا طلاق راحت میشی

مخصوصا با این قانونای مهریه سه ماه یه سکه دیگه بهشون فشار هم نمیاد یکی رو معطل خودشون میکنن بعد میرن دنبال زن صیغه ای و دوست دختر. مهریه دیگه کارایی نداره همون حق طلاق باشه ادم جونشو بگیره خودشو خلاص کنه