2777
2789
عنوان

یوسف زهرا (س) رو به چند فروختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 16331 بازدید | 1286 پست

🏴 مصیبتی که امام زمان (عج) در آن بجای اشک، خون گریه می‌کنند.

🔘 شیخ جلیل حاج ملّا سلطان علی روضه‌خوان تبریزی که از جمله عبّاد و زهّاد بود، نقل کرد:

▫️ در عالم رؤیا به حضور حضرت بقیّه اللّه ارواحنا فداه مشرّف شدم و خدمت ایشان عرض کردم:

🔹 مولای من، آنچه در زیارت ناحیه مقدّسه ذکر شده است که می‌فرمایید:

📜 فلاندبنّک صباحا و مساء و لا بکینّ علیک بدل الدّموع دما،

صحیح است؟

▫️ فرمودند:

🔸 بلی صحیح است.

▫️ عرض کردم:

🔹 آن مصیبتی که در آن بجای اشک خون گریه می‌کنید، کدام است؟ آیا مصیبت حضرت علی اکبر است؟

▫️ فرمودند:

🔸 نه، اگر علی اکبر زنده بود، در این مصیبت او هم خون گریه می‌کرد.

▫️ گفتم:

🔹 آیا مصیبت حضرت عبّاس است؟

▫️ فرمود:

🔸 نه؛ بلکه اگر حضرت عبّاس علیه السّلام در حیات بود، او هم در این مصیبت خون گریه می‌کرد.

▫️ عرض کردم:

🔹 لابد مصیبت حضرت سید الشّهداء علیه السّلام است.

▫️ فرمود:

🔸 نه، حضرت سید الشّهداء علیه السّلام هم اگر در حیات بود، در این مصیبت، خون گریه می‌کرد.

▫️ عرض کردم:

🔹 پس این کدام مصیبت است که من نمی‌دانم؟

▫️ فرمودند:

🔸 آن مصیبت، مصیبت اسیری حضرت زینب علیها السّلام است.

⬅️ برکات حضرت ولی عصر (علیه السلام)،  صفحه ۲۸۳

🏷 #امام_زمان_عجّل_الله_فرجه #شام #حضرت_زینب_سلام_الله_علیها

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونستین با پیشرفت عقلی و رتبه ایی ک مردمان زمان ما دارن اگر آقا و اماممون بالا سرمون بود هر کدوم ب درجه ی انبیای گذشته میرسیدیم؟ 

بقدری حسرت نداشتن امام عظیم و بزرگه ک حتی اگر یکنفر از غصه اش دغ بکنه هم جای تعجبی نداره

ماها ک راحت بی خیال زندگی میکنیم چون عادت داریم ب نداشتنش چون نمیدونیم ک چه کسی رو نداریم از چه نعمتی بی بهره هستیم

فقط میایم ب بخش های پایینی زندگیمون میرسیم بعدم الفاتحه بعدم بریم تو ابدیت بزنیم تو سرخودمون تو فقرو بدبختی ابدی زندگی کنیم ک وا حسرتا چی میتونستیم بشیم و چی شدیم

خدایا تورو ب حق پهلوی شکسته،  اماممون رو ب ما برگردون خدایا این نعمت عظیم رو از ما دریغ نکن

الهم عجل لولیک الفرج

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

💎امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:

أَلَا يَا أَهْلَ الْعَالَمِ إِنَّ جَدِّيَ الْحُسَيْنَ قَتَلُوهُ عَطْشَان

ای مردم دنیا، آگاه باشید که جد من حسین را با لب تشنه به قتل رساندند..😭

📚إلزام الناصب فی إثبات الحجة الغائب‏، ج۲،‌ ص۴۶۲.

تلفیق خدا و خون فقط پیکر توست

خورشید گلی از چمن حنجر توست

شب وقف مدار چشم هایت مولا

صبح، آینه ی دست بهارآور توست🖤

#محرم‍ 

#عاشورا‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

🏴 امام زمان(عج) خطاب به امام حسین(ع):

⭕️ اگر زمانه مرا به تأخیر انداخت و مقدّرات، مرا از یاری تو باز داشت و نتوانستم در رکاب تو با دشمنانت بجنگم، اکنون، صبح و شب برایت می‌گریم و به جای اشک، از دیده خون می‌ریزم.

📜 «فلئن اخرتنی الدهور و عاقنی عن نصرک المقدور و لم اکن لمن حاربک محاربا لمن نصب لک العداوه مناصبا فلأندبنک صباحا و مساء»

⬅️ فرازی از زیارت ناحیه مقدسه.

🏷 #امام_حسین_علیه_السلام‍ 

#عاشورا‍ 

#امام_زمان_عجّل_الله_فرجه‍