2777
2789

با ۲۱ سال سن باشگاه دم دره

باید با مادرم برم😂😂😂😂😂😂😂میگه مردم حرف در میارن😂😂😂😂میگن بی صاحبه صاحب نداره ولگرده خر اابه😂😂😂😂من با ۲۱ سال سن نمیتونم تا سر کوچه تنها برم

بابت یکساعت رفتن پسش دوستام باید التماس خواهرمو کنم که میره باشگاه بگم منم ببر که از اونجا بپیچم برم

این مردم کیان؟؟😂😂😂😂چرا مردم برا دخترای مردم حرف در نمیارن؟؟

ببخشیدا یارو دختره بقران زیر ی لباس کوتاه سوتین پوشیده بود اومده بود بیرون

چرا برا اینا حرف در نمیارن؟😂😂😂کافیه اعتراض کنم!گوشیمو میشکنن..خودمو میزنن مثل سگگگگگگک 

فقط امیدوارم هرچه سریعتر بمیره از خودش ک بعنوان پدر هیچی بهمون نرسید لاقل با ارث و میراثش بریم عشق کنیم

مردم اوهام خیالی ذهن مادرتن .

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مردم اوهام خیالی ذهن مادرتن .

مادرم ک اصلا ببخشیدا سگ دست آموز بابامه 

بگه بمیر میمیره 

اون دید چ بلاهایی این شوهرش سرمنو خواهرم آورد و باز برگشت توی این خونه

این عفریته میگه ب جهنم با درخواست های پدرتون کنار بیایید این ذوب شدن مارو دید برگشت 

ن میزارن ازدواج کنم ن خودشون بامن کنار میان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم ک اصلا ببخشیدا سگ دست آموز بابامه بگه بمیر میمیره اون دید چ بلاهایی این شوهرش سرمنو خواهرم آور ...

مامانت هم یه زخمی عین خودت 

تقصیرش نیس 

تقصیر پدرته 

میخوای نفرین کنی اونو نفرین کن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مردم موجوداتی قدرتمند و همیشه در صحنه هستن که حتی اجابت مزاجمون نیز به اونها ربط داره. قدرت آنالیز و تحلیل شرایط زندگی دیگران رو از خودشون بهتر بلدن. و جالب اینکه هیچ مردمی دوست نداره از نگاه دیگران جزو مردم باشه. 

و جالبتر اینکه حتی خود ما هم برای یکسری دیگه جزو مردم محسوب میشیم. 

😂😂😂😂😂😂😂تورو ک خبرتو ندارن چ گلی زدی ب سرشون عقده ای بدبختخوبه تاپیکام هستن بری شخم بزنی یچی د ...

نخواستم تخریبت کنم پاک کردم پس واقعالیاقتت همونه منو میشناختن آزاد گذاشتن منم مثه آدم زندگی کردم

🥺🥺🥺💔💔تحمل کن میگذرهههتو قرار نیست تا ابد تو اون خونه بمونی عزیزم

مشکل اینجاست نمیزارن ازدواج کنم 

من بخاطر اینا همه چیمو ا دست دادم

کسی ک ۶ ۷ سال باهاش بودمو از دست دادم

رفیقام از دست دادم چون فقط مجبور بودم ا پشت گوشی باهاشون در ارتباط باشم

من جوونیمو از دست دادم 

سلامت روانمو از دست دادم 

شدم بازیچه دست ی پسری ک یذره وجدان نداشت 

مشکل اینجاست نمیزارن ازدواج کنم من بخاطر اینا همه چیمو ا دست دادمکسی ک ۶ ۷ سال باهاش بودمو از دست دا ...

آی الله🥺😔😔😔

ان شاالله خدا به راهی برات بزاره

حداقلش میزاشتن ازدواج کنی 

هوووف

الهی زندگیت اونقدرررر خوب بشه که این غصه ها و سختی ها دیگه از یاد برن♥♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱