2777
2789
عنوان

خانما سینمایی یا سریال خوب

239 بازدید | 32 پست

سلام خانما ۴ کیلو سبزی گرفتم. ذهنمم خیلی درگیره. تنهام. اذیت میشم. لطفا یه فیلم خوب معرفی کنین من همراه پاک کردن سبزی ببینم. ذهنمم یکم استراحت کنه. مرسی

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلم ترسناک نگاه میکنی بگو معرفی کنم

نه نه اصلا الان یه سریال دهه شصتی طور آروم خونوادگی میخوام

شکارگاه.تاسیان

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

سریال ترکی یک عالمه دارم

بازی بخت که خیلی دوستش دارممم

عشق سیاه سفید 

عشق منطق انتقام

عشق تجملاتی هم خیلی قشنگه

آقای اشتباه خیلی دوستش نداشتم 

قرص ماه یا ماه کامل 

تو درم را بزن یکم وسطاش خسته میشی ولی قشنگه 

سریال چینی هم باغ شهاب سنگ 

فیلم ایرانی هم نهنگ عنبر یک دو 

هزارپا

تگزاس یک دو

خجالت نکش یک

صددام 

یک سریال دیگه هم بود یا چینی بود یا کره ای اسمش بود عشق فراموش نشدنی

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

سریال ترکی یک عالمه دارمبازی بخت که خیلی دوستش دارمممعشق سیاه سفید عشق منطق انتقامعشق تجملاتی هم خیل ...

وای مرسی

عشق بین پری و شیطان

تا پایان ماه

تنها به خاطر عشق

دلتنگ اژدها

عاشقانه ببر و گل رز

باغ شهاب سنگ

عاشقان ماه

اقای ملکه

پسران فراتر از گل ها

کیمیاگر

ملکه اشک ها

ایسان

دونده ی دوست داشتنی

دینامیت

فسیل 

تگزاس

در چشم باد

دلدادگان

اب پریا

بفرما انتخاب کن😎😎😎😎

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

سریال ترکی یک عالمه دارمبازی بخت که خیلی دوستش دارمممعشق سیاه سفید عشق منطق انتقامعشق تجملاتی هم خیل ...

چینی بود فکر کنم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بله

ایرانی و کره ای و چینی من مخلوط گفتم

وای مرسی

فدات 🫀خوش بگذره 😂کاش منم فراموشی می‌گرفتم اینارو دوباره میدیدممم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

چینی بود فکر کنم

اره منم بیشتر احتمال میدادم چینی باشه 

یک سریال مثل اون سراغ نداری؟