2777
2789

تا ابد🌵 عکس خودشم بذاره پروفایل تو همون لوکیشنی ک گفته رفته سفر و شما فکر کردید دروغ گفته 

بعد دو روز هم تمام عکسای خودش را از تلگرام و ایتا پاک کنه ک چت میکردید همه عکساش ن فقط عکسای خودش 

با اینکه نت ها برگشته هم 24ی ایتا انلاین باشه 

بعد اینستا هم پیجش هنوز باز باشه و استوری هایی ک براتون گذاشته پاک نکرده باشه 

بهش ک پیام بدهیذ جواب بده ولی توهین کنه بگه نکبت بگه فضولی مگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو خط اخرتو خودت بخون.

بیتعرف بگم درمورد اون هیچ فکری نمیکنم اما سعی میکنم شخصیت و عزت نفس نابود شده‌مو بازسازی کنم و بیشتر از این خودمو خارو خفیف و ذلیل نکنم

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بابا اکس اکس دیگه جراحی چک میکنین وقتی کات کردی دیگه به عقب بر نگرد ظرف اگه خواهان بود اصلا نمی‌گذاشت بری کلا بلاکش کن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اینقدر شهامت داشته باش وقتی حرف میزنی ،سریع بعدش قفل نزن بعدش هم من پسر ندارم بخوام خواستگاری همچین ...

همچین دختری؟ برو بابا چرتو پرت نگو بیخود میکنی به بقیه توهین میگنی از شعور نداشتته دیگ هم نیا تو تاپیکام چرتو پرت بگو نی نی یار تگ میکنم در سطحی نیستی ادم بخاد حرفاتو گوش بده خاله زنگ