2777
2789

امکان پذیره؟ 

کسی تا حالا انجام داده؟ 

از کادر مرکزی که میرم حالم بد میشه، انگار ارث پدرشون رو از بیمار طلب دارن! 

خب من درمان لازم دارم و تو هم حقوقت رو می گیری.. این برخوردها برای چیه؟! حالت خوب نیست بشین تو خونه یکی دیگه بیاد! 

شایدم بابت بدخلقی بهشون پاداشی چیزی میدن. 

روز اول به دلایلی مجبور شدم برم این مرکز، الان اون اجبار برداشته شده. 

اره میشه ولی چجوریشو نمیدونم 

جنین های منم تو یه مرکز هست که مدتیه به خاطر مشکل و ترک سقف و دیوارای  ساختمون تعطیل شده وباید برم کارای انتقال جنینمو کنم و انتقالش بدم یه مرکز دیگه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر پرسیدی به منم بگو لطفا..

باشه عزیزم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
آره میشه. من توی بیمارستان نیکان دیدم با یه مخزن مخصوص انتقال میدادن به یه بیمارستان دیگه.

عزیزم سلام باز تو مرکز جدید فریز میشن؟؟

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

سلام عزیزم من سرچ زدم راحت منتقل میشه و مرکز جدید هم فریز میشه.. البته فعلا پشیمون شدم خودم. حالا با ...

عزیزم ممنون جواب دادین فقط نمیدونم باید نامه ببرم یا نه پرسیدم گفتن باید برای ضمانت طلا به ارزش ۵۰ میلیون وثیقه بذاریم تا تانکر بدن از مرکز دیگه جنین و بیاریم اما از مرکزی که جنین اونجاست نپرسیدم نامه بیاریم یا چیزی

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

عزیزم ممنون جواب دادین فقط نمیدونم باید نامه ببرم یا نه پرسیدم گفتن باید برای ضمانت طلا به ارزش ۵۰ م ...

موفق باشی عزیزم. 

نامه نمی دونم، ولی تا جایی که میدونم ضمانت فقط برای مرکزیه که تانک رو اجاره میدن، البته مبالغ خیلی کمتر من شنیده بودم.