2777
2789
عنوان

دخترهایی که تاحالا با کسی نبودین

1928 بازدید | 126 پست

الان دیگه پارتنر داشتن یه چیز عادیه همه دوستام پارتنر دارن ولی باهاشون میرن بیرون تفریح خرید محبت پول خرجشون میکنن حمایتشون میکنن حتی باهاشون رابطه هم داشتن بعد همونا بهترین ازدواجارو کردن و پرده بکارتشون هم ترمیم کردن.

بعد من مامانم منو میترسونه که اگه پارتنر داشته باشی ابروت میره و کسی نمیگیرت

اما در واقع دختری که نه بیرون میره نه دیت میره نه خودشو تو اجتماع نشون میده و رابطه با کسی ندارن تهش به جایی نمیرسه دیگه هیچکس واسه افتاب مهتاب ندیده تره هم خورد نمیکنه☹

تکلیف ما چیه بشینیم تا کی منتظر تا یه روزی ازدواج کنیم اخه زندگی بدون پارتنر شاید تا ۱۰ سال دیگه با این مشکلات خانوادگی و اقتصادی و کاری و تحصیلی شرایط ازدواج نداشته باشیم همینجوری تنها بمونیم و بپوسیم تا یه نفر مارو انتخاب کنه چرا خودمون انتخاب نکنیم☹

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینه 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

پارتنر داشته باشین ، بیرون برید ، تفریح هم بکنین ولی حد و مرز برای خودتون تعیین کنین

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

پارتنر برای ازدواجم خوبه باعث میشه تجربت بره بالا

دقیقا منظورم همینه حالا صد درصد که نباید با پارتنرت رابطه جنسی داشته باشی خیلیا هستن کلی پارتنر دارن اما رابطه نداشتن در حد بوس و بغل

عزیزم نظر منو بخوای داشتن پارتنر خوب در چهارچوب خاص خودش خوبه، نه افراط نه تفریط

من خودم از وقت گذرونی های بیهوده خوشم نمیاد

اگه ب قصد ازدواج باشه بدون رابطه ج... اوکیه

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

من کاملا آزادم اما ترجیح میدم آفتاب مهتاب ندیده باشم تا فاسد و خراب

پارتنر داشتن به معنای خراب بودن نیست

کسی خرابه که همزمان با چند نفره

به نظرت راه خوبیه راه این دخترا که همه جور روابط دارن!؟!؟!؟! بعدشم کی گفته عادی شده این اینجور رفتارا عادی نیست حالا یه عده اشتباه میکنن انجام میدن که دلیل نمیشه بگیم همه اینجورین!!!!!!

یکی بیاد انتخابت کنه ؟؟؟ مگه میوه ای ؟؟😂😂😑

چه دخترا چه پسرا حق انتخاب کردن رو دارن و امیدوارم والدین بخاطر مسئله آبرو زندگی بچه هاشون به آتیش نکشن 

ولی بنظرم قرار های از پیش تعیین شده هم در نوع خودشون خوبن فرهنگی که امیدوارم جا بیفته تو جامعه مون