2777
2789
عنوان

دختر و داماد که دنبال چاپیدنن

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 82 پست
چی بگم ولی همیشه مدیون اون اولاد میشیم به مدیونیش نمیارزه

نمیشیم.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چه قانونی؟ اصلا قانون این نیست قانون اینه که اگر مالی از متوفی باقی مانده باشه بین ورثه تقسیم میشه و ...

عزیزم بپرس 

هست این قانون

چون خیلی پدر مادرا ناحق این کارو میکنن 

خیلی وقتا بچه ها از پدر مادر جدا هستن 

و بچه ها میخوان یک سری حق و حقوق داده نشه 

باید از سند زدن خیلی گذشته باشه و طرف در سلامت کامل باشه 

و اگر جدید سند خورده باید قولنامه باسه و مدرک پول جابجایی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشیم..

اون پدر مادر هر چی داره حق تمام بچه هاس حتی اون بچه ای که جدا بزرگ شده انصاف داشته باشید 

کاری کنید که دوست دارید باهاتون بکنن 

گاهی پدر مادرا کاری میکنن که عاق فرزند میشن 

من این فرق گذاشتن و خوردن حق یه بچه که نبوده رو دیدم 

که بعدا هیچ حقی بی جواب نمیمونه 

گاهی طرف نمیتونه حقشو بگیره یا حتی سراغش نمیاد ولی یه جایی پس میدن  شب خوش

اون پدر مادر هر چی داره حق تمام بچه هاس حتی اون بچه ای که جدا بزرگ شده انصاف داشته باشید کاری کنید ک ...

درست ـاما پدر و مادر زخمت کشیدن بابت اون پول طبق شرع وعرف و قانون میتونن به هر کی دوست داشته باشن بدن ـبچه ی ناخلف اون ارث رو قطعا  در راه حرام استفاده خواهد کرد و نفرین عده ی زیادی پشت سر پدر و مادرش خواهد بود 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

درست ـاما پدر و مادر زخمت کشیدن بابت اون پول طبق شرع وعرف و قانون میتونن به هر کی دوست داشته باشن بد ...

ما هر جی داریم روزی بچه هاس  حتی ناخلف ارث میبره 

نکنید این کارو با بچه هاتون 

واقعا چه راحت از حق خوری حرف میزنید 

من روزی که مادرم رحمت خدا رفت ۲۰۰ گرم طلا داشت گفت مال تنها دخترم 

برادرام می‌دونستن 

ولی حق خودم ندونستم گفتم مال همه ماس اونام هر چی پدر مادرم داشتن بدون حق  دختر و پسر تقصیم کردن 

راحت این‌موضوع و رواج ندیدم

اون پدر مادر هر چی داره حق تمام بچه هاس حتی اون بچه ای که جدا بزرگ شده انصاف داشته باشید کاری کنید ک ...

شما حتما بچه بدی برای خانوادت هستی چون خیلی نگران شدی که مبادا به شما هم ارث نرسه واقعا بفکر مرگ خانوادت نباش بجاش بهشون برس و باهاشون مهربون باش این دنیا برای هیچکسی نمیمونه 

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
شما حتما بچه بدی برای خانوادت هستی چون خیلی نگران شدی که مبادا به شما هم ارث نرسه واقعا بفکر مرگ خان ...

فکر تو اصلا مهم نیست من حرف وجدانی خودم و زدم من نه پدر دارم نه مادر وقت تقسیم ارث با این که من دختر بودم به طور مساوی تقسیم شد 

ولی من خودم مادرم بچه هامو به یک دید میبینم حتی بچه بد و چون اونم تربیت شده منو پدرشه 

فکر شما که حق خوری و دوست داری مهم نیست 

فکر تو اصلا مهم نیست من حرف وجدانی خودم و زدم من نه پدر دارم نه مادر وقت تقسیم ارث با این که من دختر ...

خدا رحمتشون کنه من حق خوری رو اتفاقا دوست ندارم چون اون دختری که ازدواج نکرده تا از پدر و مادرش مراقبت کنه و صبح تا شب هم کار بیرون هم کار خونه هم دارو و دکتر پدر و مادرش همه و همه روی دوش اون بوده وقتی هم مریض بودن تک و تنها توی بیمارستان چندین روز بالای سرشون بوده و بقیه بچه ها حتی یک شب هم نیومدن و رفتن پی عشق و حالشون و به این دختر بنده خدا میگفتن شبیه خدمتکارایی و مسخرش میکردن حقشه که همه دارایی رو بخوره نوش جونش بقیه حقی ندارن 

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش