2777
2789
عنوان

ضربان قلب نداشتن جنین

5788 بازدید | 29 پست

سلام دوستان.بارداری دومه،بارداری اولم توی هفته22-23 خونریزی کردم رفتم سونو گفتن سن جنین 19 هفته ست و یک ماهه که مرده،به طور طبیعی توی بیمارستان سقط کردمش.این بار از هفته هشتم بارداری یهو حالت تهوعم صفر شد تا هفته نهم صبر کردم دیدم حالت تهوعم برنگشت رفتم سونو گفتن سن جنین 8 هفته و چهارروز،ضربان قلب نداره،دکتر گفت کورتاژ.اما من گفتم فعلا صبر میکنم،خونریزی و لکه بینی ندارم.الان حدود 11 روز از سونو گرافیم میگذره.کسی تجربه منو داشته که بعد دوباره بره سونو و جنینش زنده باشه؟نمیدونم تا کی صبر کنم،از یه طرف روازاده و ضیایی اینا میگن صبر کن،از یه طرف میترسم اگه واقعا مرده باشه باعث عفونت بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی چرا جنین مرده پیگری نکردی

اون یکی رو گفتیم از جنینمون آزمایش بگیرین،بی انصافا برده بودن سردخونه خودشون،بعد گفتن دیگه نمیشه آزمایشش کرد.خودم بعدش چندین آزمایش انجام دادم اما همه خوب بود.این یکی رو هم ک دکتر گف بعد سقط برو مرکز ژنتیک برا آزمایش

منم شرایطم مثل شما منتظرم برم سنو ۱هفته دیگه

خیلی سخته😭😭

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
اون یکی رو گفتیم از جنینمون آزمایش بگیرین،بی انصافا برده بودن سردخونه خودشون،بعد گفتن دیگه نمیشه آزم ...

این چیزهارا می شنوم واقعا می ترسم ونگران می شم 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

عزیزم سلام ..جاری منم بارداره رفته بود دکتر بهش گفته بودن قلب جنینت نمیزنه مرده هفته هشت بود اون وقت ..بعد صبر کرد 3 روز پیش رفته سونو دکتر گفته همه چیت خوبه هفته فکر کنم گفته بود 11 قلبش هم گفت خوب میزده خده رو شکر ..انشاالله برای شما هم همینجور میشه 

ی وقت تیرویید کم کار یا اینکه غلظت خون ندارین؟ دوست من سه بار سقط کرد بعدش فهمید که غلظت خون و تیرویید داره و الان بارداره و هر روز یه امپول میزنه و شکرخدا مشکلی نداره

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود... 

من خیلی هارو دیدم اول قلب نداشته صبر کردن و دیدن همه چی خوبه توکل کن به خدا یه سونو دیگه برو.الان میگن اگه هفته 8قلب نداشت صبر کنید فوری سقط نکنین

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

اون یکی رو گفتیم از جنینمون آزمایش بگیرین،بی انصافا برده بودن سردخونه خودشون،بعد گفتن دیگه نمیشه آزمایشش کرد.خودم بعدش چندین آزمایش انجام دادم اما همه خوب بود.این یکی رو هم ک دکتر گف بعد سقط برو مرکز ژنتیک برا آزمایش

جاری منم دکتر بهش گفته بود قلبش نمیزنه سریعا سقطش کن شوهرش اجازه نداد الان بچش 3سالشه انشاالله که از شمام سالمه اللهم صل علی محمد وآل محمد اللهم صل علی محمد وآل محمد

الهی به امیدتو خدایاشکرت

اون یکی رو گفتیم از جنینمون آزمایش بگیرین،بی انصافا برده بودن سردخونه خودشون،بعد گفتن دیگه نمیشه آزمایشش کرد.خودم بعدش چندین آزمایش انجام دادم اما همه خوب بود.این یکی رو هم ک دکتر گف بعد سقط برو مرکز ژنتیک برا آزمایش .

یکی از اقوام ما هم ۳۰ هفته سقط کرداونم بچه رو نداده بود آزمایش کنن برای بارداری بعدی پیش ی دکتر خوب رفت که تشخیص غلظت خون داد براش.برای بارداری دوم هر روز ی هپارین زد الان خدا رو شکر دخترش ۱۰ ماهشه