2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اتفاق کاملاً شایع و طبیعی است.

1. هورمون پرولاکتین: در دوران شیردهی، سطح هورمون پرولاکتین در بدن شما بالاست. این هورمون که مسئول تولید شیر است، می‌تواند فعالیت هورمون‌های تخمدان را سرکوب کند و جلوی تخمک‌گذاری را بگیرد. تا زمانی که تخمک‌گذاری اتفاق نیفتد، پریودی هم در کار نخواهد بود.
  2. تفاوت در افراد: در برخی مادران، پریود تا پایان دوران شیردهی برنمی‌گردد. در برخی دیگر، چند ماه پس از زایمان به صورت نامنظم شروع می‌شود و در عده‌ای هم کاملاً منظم است. بنابراین، پریود نشدن شما در این دوران به خودی خود نگران‌کننده نیست.

پزشک شما با توجه به معاینه و شرح حالتان، تشخیص داده که نیاز به مداخله دارویی دارید. آمپول‌هایی که در این موارد تجویز می‌شوند (معمولاً حاوی هورمون پروژسترون هستند) چند هدف اصلی دارند:

• رد کردن قطعی بارداری: اگرچه بی‌بی چک شما منفی بوده، این آمپول‌ها می‌توانند یک تست تشخیصی هم باشند. اگر پس از تزریق، پریود شوید، یعنی باردار نیستید.
  • تنظیم مجدد هورمونی: گاهی اوقات بدن برای شروع مجدد یک چرخه منظم، نیاز به یک "شوک" یا "تنظیم" هورمونی دارد. این آمپول به بدن شما سیگنال می‌دهد که چرخه را کامل کرده و با خونریزی، یک چرخه جدید را آغاز کند.
  • جلوگیری از ضخیم شدن بیش از حد دیواره رحم: وقتی پریود برای مدتی طولانی اتفاق نمی‌افتد، لایه داخلی رحم (آندومتر) می‌تواند بیش از حد ضخیم شود که این موضوع در درازمدت مطلوب نیست. شروع پریود به پاکسازی این لایه کمک می‌کند.

پاسخ قطعی: به حرف پزشک خود اعتماد کنید.

پزشک شما تمام شرایط، از جمله شیردهی را در نظر گرفته و به این نتیجه رسیده است که تزریق آمپول در حال حاضر بهترین و امن‌ترین گزینه برای شماست. صبر کردن بدون نظارت پزشک ممکن است باعث طولانی‌تر شدن عدم تعادل هورمونی یا مشکلات دیگر شود.

اگر تردید دارید چه کار کنید؟بهترین کار این است که با مطب پزشک خودتان تماس بگیرید و نگرانی‌تان را مستقیماً با ایشان یا پرستار مطب در میان بگذارید. می‌توانید بپرسید:

• "آیا امکان دارد که کمی بیشتر صبر کنم یا این کار برایم ضرر دارد؟"
  • "دلیل اصلی تجویز این آمپول برای شرایط من چیست؟"

خلاصه کلام:پزشک شما با معاینه حضوری و داشتن اطلاعات کامل، بهترین تصمیم را برای سلامتی شما گرفته است. لطفاً به تشخیص و تجویز ایشان عمل کنید و اگر سؤالی دارید، حتماً دوباره از خودشان بپرسید. سلامتی شما در اولویت است.

ثبت قاب‌های ماندگار از لحظه‌های تکرارنشدنی کودکی...آتلیه کودک مهتا در کرج | آدرس سایت: MahtaStudio.ir