2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هر شرایطی ؟؟؟حتی موقع فوتی حتی موقع اتفاق بدمن پسرم چن روز پیش براش یک اتفاقی افتاد اینقد حالم بد ...

بله. الان من شاغلم. برادرم هم ناگهان فوت کرد. سه روز بعدش باید میومدم سرکار. 

حالا یکی هم این اتفاق براش میفته. توی اینستا عکس و فیلم میزاره. خب شغلشه. و برگشته به شغلش

بله. الان من شاغلم. برادرم هم ناگهان فوت کرد. سه روز بعدش باید میومدم سرکار. حالا یکی هم این اتفاق ب ...

۳ روز بعدش رفتی دیگ ن تو مراسم خاکسپاری گوشی بدست باشی و بخای ادا و فیلم دربیاری دنبال ارایش و رسیدن بخودت باشی 

یه بلاگره دیدم پدرش تو تخت بیمارستان بود داشت میمیرد بخاطر فالوور از اونم داشت فیلم میگرفت و گریه سا ...

والا منم پدرم مریض بود حتی وقت نمی‌کردم جواب تلفن اونایی رو بدم که برای فهمیدن حال پدرم زنگ میزدن 

به نظرم کارشون ساختگیه ،به خاطر پول صحنه های الکی درست میکنن

والا منم پدرم مریض بود حتی وقت نمی‌کردم جواب تلفن اونایی رو بدم که برای فهمیدن حال پدرم زنگ میزدن به ...

منم همینو میگم دیگ اصلا نمیدونی گوشیت کجاست ...از بس ناراحتی و حالت بده ...ولی اینا تو تمام اتفاقات بد هم بفکر فالوور و دیده شدنن

ساختگی نیس معمولا واقعا ادمای بی خیالی هستن