2777
2789
عنوان

چند بار تو ماه غذا

172 بازدید | 32 پست

کسایی که همیشه آشپزی میکنید، چند بار غذاتون تو ماه میسوزه یا ته میگیره یا اگه بهش نرسید یه لحظه دیر شه ممکنه بسوزه

گسایی که همیشه اشپری میکنید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من یه مادرم که مدام در حال غذا پختنم.سوختن هیچ وقت ولی بی مزه شدن و بی طعم شدن چندین بار در ماه اتفاق میافته موقعهایی که حوصله ندارم و بی حوصله آشپزی میکنم نتیجه اش میشه یه غذای بی طعم و بی مزه و شکم سیر کن فقط 

موقع آشپزی تو آشپزخونم 

عادت بدیه چون خیلی خسته میشم ولی اگه برم بشینم یا کار دیگه انجام بدم صددرصد یادم میره ،غذا جزغاله میشه 

بخاطر همون بالاسر غذا وایمیستم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
عزیزم من یه مادرم که مدام در حال غذا پختنم.سوختن هیچ وقت ولی بی مزه شدن و بی طعم شدن چندین بار در ما ...

عزیرم

شاغلید؟ یا موقع آشپزی کارای دیگه خونه هم میکنید؟

عزیزم من یه مادرم که مدام در حال غذا پختنم.سوختن هیچ وقت ولی بی مزه شدن و بی طعم شدن چندین بار در ما ...

دقیقا، مواقعی که حوصله ندارم و وقت ندارم غذام بی مزه میشه فقط یه غذاست بی طعم و مزه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

تا حالا هیچوقت

اگه امروز نهارم نسوزه😂😂

اهان یبار ۵سال پیش رفتم برای کارهای ثبت نام مدرسه پسرم ابگوشت گذاشتم توی قابلمه یکمی کم اب شد.نخودهاش توی اب چربی گوشت حالت سرخ شده شده بود انقدرررررر خوشمزه شده بود تا مدتها بچه هام میگفتن مامان لطفا نخود تهدیگی درست کن😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃