2777
2789
عنوان

راهی برای درمان سوزش واژن و مثانه

52 بازدید | 4 پست

سلام مامان گلا من شش هفته دیگه زایمانم هست و یه مشکل بزرگ دارم .من با اینکه عفونت ادراری ندارم و عفونت دیگه ای هم ندارم مشکل سوزش دارم .ببخشید مثلا در رابطه یا بعد از اون هم سوزش دارم .کلا چیزی انگار وارد بشه من سوزش پیدا میکنم .دفعه پیش موقع سوند گذاشتن خیلی اذیت شدم .الان شما راهی یا درمانی میدونید که انجام بدم و خوب بشم ؟گفتم قبل اینکه از دکترم بخوام این هفته بپرسم یه بار اینجا مطرح کنم شاید یکی مثل من بود.....

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
موقع رابطه اگه تو بارداری مشکلی نداشته باشه از لوبریکانت استفاده کن فک کنم بخاطر خشکی زخم و سوزش پید ...

پس میتونه به خاطر خشکی باشه 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره چون میگی عفونت نداری بخاطر اونه حتما امتحان کن راحت میشی کلا

ممنونم عزیزم ❤️