2777
2789
عنوان

یه پیشنهاد برای رسیدن به ارامش

80 بازدید | 8 پست

این یه مرحله از رسیدن به ارامشه 

(خانوم های مهربون این فقط یه پیشنهاده از یه دوست مجازی به شما)

اگر کاشت ناخن داری امروز برو ناخن هاتو ریمو کن

و بده یه سوهان کشی خیلی شیک و زیبا روی ناخن های خودت انجام بدن

یه سرم تقویت ناخن بخر و هر روز بزن روی ناخن هات

تو متافیزیک و یوگا معتقدن که ناخن دریچه ورود نور به بدن هست برای همین به شکل شفاف و شیشه ای افریده شده

مرتب ناخن هاتون رو سوهان کشی کنید و از زیباییشون لذت ببرید

ورود نور به وجودتون رو از خودتون دریغ نکنید 🤍

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

تمرکز مدیتیشن یوگا 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣داش ناخونامونو باید دراز کنیم نور بگیریمااا

اینکه یه اقا تو سایت زنونه میاد و تو تاپیکی که مخاطبش خانم ها هستن نمک میریزه اسمش چیه؟

عزیزم این یکیشه و یکیش دوست داشتن خودمونه همه جاهامون و این هم ارامش میاره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اینکه یه اقا تو سایت زنونه میاد و تو تاپیکی که مخاطبش خانم ها هستن نمک میریزه اسمش چیه؟

خداوکیلی من منظورم به اون بود که پسره اومده تو تاپیک میگه یوگا مدیتشن منظورم اون بود که اینجوری قشنگ نظر میده ناخوناشم بزاره بلند بشههههه🤣

میدونم شما خانوما با ورود اقایون به سایت مخالفیت و اینم میدونم خیلیاشون دارن ایجاد مزاحمت میکنن براتون خدا لعنتشون کنه ولی من از اوناش نیستم تازه بعضی خانوما اینجا بهم درخواست میدن ولی رد میکنم درخواستو به ولله من اینجا فقط اومدم بخندم و سرگرم شم قبول کنید هیچ سایتی مثل این سایت پر حاشیه نیست تازه من تا به امروز خیلی چیزا از اینجا یاد گرفتم

خداوکیلی من منظورم به اون بود که پسره اومده تو تاپیک میگه یوگا مدیتشن منظورم اون بود که اینجوری قشنگ ...

من بد برداشت کردم حرف شمارو

ممنون که توضیح دادید