2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سالگی نمیشه‌ینی

کلر برا بچه ضرر نداره؟

خودتون استخر ندارید؟یا از اون استخر بادی های بچه ها

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

از اون تیوپ بادی ها بگیرید روی اب شناور باشه فقط خیلی حواست باشه

یه استخر خوب هم ببر که خیالت راحت باشه حداقل

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اتفاقا از یک سالگی هم میشه. الان با روش علمی توضیح میدم که چرا.

بچه ها تا ۶ ۷ سالگی یه آب شش دارن! میپرسی مگه میشه و چرا؟ دلیلش اینه اول اونا تو کیسه آب بودن و تا چندسال بعد هنوزم میتونن تو آب نفس بکشن. تجربه خودمو میگم الان

من خودم ۶ سالگیم منو بردن دریا شنا بلد نبودم ، رفته بودم زیر آب غرق شدم ولی نفس میکشیدم و تعجب کرده بودم و خواستم نفسمو حبس کنم مثلا ولی برام جالب بود که فرقی نداشت میتونستم نفس بکشم بازم زیر آب و خیلی جالب بود دنیای زیرآب برام. بعد بابام بعد پنج دقیقه یادش اومد من کجام منو کشید بالای اب🤣

بعد ده سالگیم یه مستند دیدم راجب این موضوع که بچه ها کلا میتونن نفس بکشن تا یه مدت زمانی و اره بهترین وقت بردن شنا تو آب این موقع هاست و ترس غرق شدنم ندارین که بچه چیزیش شه پس با خیال راحت ببرش اگه یک سال و بیشتر هست