2777
2789
عنوان

بیاین همگی نظرتون بگین

29 بازدید | 5 پست

من میخوام یکاری رو شروع کنم بعد به چندتا وسیله نیاز دارم یکی قراره این وسیله هارو بهم بده بهم گفت اگه واقعاا دستت تنگه اینارو بگیرر

منم بخاطر اینکه این کار ریسک داره نمیخوام هزینه کنم بهش یجورایی دروغ گفتم

البته بعد اینکه اون کار اوکی بشه اون وسیله ها رو میدم به کسی که واقعاا نیازشه حتی خودمم وسیله اضاف میکنم میدم اماا چون هم نمیخواستم ضرر کنم گفتم اون وسیله ها رو بده حداقل که یخورده با ارامش بیشتری کارو شروع کنم حداقل نگران هزینه هاش نباشم

بنظرتون کار بدی کردم

وضعیت واقعیتو بگو تا خودش تصمیم بگیره و حروم نباشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

وضعیت واقعیتو بگو تا خودش تصمیم بگیره و حروم نباشه

نگاه وضع مالیم بد نیست اما خب الان نمی تونم هزینه کنم برای اون وسیله ها چون قسط وام دارم

بهش گفتم الان شرایطم اوکی نیست اگه وسیله ها بهم بدی عالیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه وضع مالیم بد نیست اما خب الان نمی تونم هزینه کنم برای اون وسیله ها چون قسط وام دارمبهش گفتم الا ...

خب درست واقعیتو بگو مدیون نشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

👌👌خب واقعیتو گفتم بهش گفتم من الان نمی تونم هزینه کنم اگه بهم کمک کنی خوبه اونم قبول کرد

پس نباید دغدغه داشته باشی