سلام خانوما ، ما یه همسایه ای داریم خرداد اومده محلمون ، این همسایمون یه پسر داره ۱۱ سالشه ، از صبح ساعت ۱۰ میاد خونمون ناهار میخوره میره باز بعد نیم ساعت بعدظهر میشه میاد ساعتای ۸ میره😐😐
داداش خودمم همسنشه میاد باهاش بازی میکنه ، داداش خودم خیلیی شیطونه و پر حرف اینم میاد بدتر خونه رو میزارن رو سرشون ، بخدا خسته شدم از خرداده هرروز خونمونه ، به بابام میگم بهش یچیزی بگیم بره دعوام میکنه میگه به تو ربطی نداره گناه😐😐 چیچیو گناهه هر روز خونمونه اذیت میکنه خسته شدم بخدا در میزنه صبحا جواب نمیدیم زنگ همش میزنه ! چیکار کنم نیاد دیگه تروخدا بگین تابستون مثلا قرار بود استراحت کنم خوش بگذرونم این از خرداده هرروز خونمونه ولکنم نیست باز بگیم هفته ای ماهی یک بار میاد خوبه ولی هرروز میاد
این دفعه که اومد بگو برو بعد از ظهرا بیا فقط. خوبه برا خانواده ش به نهار کمتر خرج میکنن 🤣🤣🤣
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
مادرش چه اعتمادی میکنی همینجور میفرسته سر یکماه شناخت
بخدا داداش خودمم خیلییی شلوغ میکنه یه ابجی کوچیک هم دارم که دیگه باهمن روانی میشم خونه قشنگ ، بعد ایشون یک ماهه هرررروز بچشو میفرسته ، باز هفته ای یک بار بود قابل حضم بود ولی نه هرروز
مامانش اصلا خونه نیست نمیدونم کجا میره که کل روز و نیست😐😐 تازه ایشون با خودش که میاد بچه اون یکی همسایمونم میاره . من خودم یه ابجی و داداش دارم خیلییی شلوغ میکنن اینام میان بدتر . بخدا آدم روانی میشه من همین دوتا خواهر برادر خودمو بازور تحمل میکنم اینام که ماشالا هرروز صبح تا شب اینجان خونه رو هواست😐😐
پروعه فردا میبینی ساعت ۱۰ دستشو گذاشته رو زنگ ولکن نیس😐😐
زنگو. شب قطع کن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
مامانش اصلا خونه نیست نمیدونم کجا میره که کل روز و نیست😐😐 تازه ایشون با خودش که میاد بچه اون یکی ...
اووه اووه اوهه. بابات مهد کودک میخواد راه بندازهه به تو خرده میگیره که چیزی نگو
مثلا بعدظهر دارم ابجیمو بازور میخوابونم چون شیطونه نمیخوابه ، یهو میبینی یکی داره درو میکوبه ولکنم نیست😐 دوباره ابجیم پا میشه شلوغ میکنه . تو خانوادمم وقتی میگم بسه دیگه روانی کردین ادمو خودتون کمین بچه مردمم راه میدین میگن تو خودت روانی هستی نیاز تیمارستان داری 😐 بخدا افسردگی گرفتم مجبورم همش برم خونه یکی از عمه هام که با دخترش صمیمیم میرم یکی دوشب میمونم خونشون اینقد آرومه ، خونه ما هرروز جنگ و شلوغیه . بعد اینارو بهشون میگم بر میخوره اوندفه سر سفره اینقد حرف میزدن پسر همسایه و داداشم بابامم داشت برای رفیقش ویس میفرستاد ، نخواستم صدا اینا بره تو ویس گفتم بسه دیگه چقد حرف میزنین (آروم گفتم) بابام یهو عصبی شد فحشم داد کم مونده بود بگیره منو بزنه😐 بعد میگن تو روانی هستی