2777
2789
عنوان

لوزه در کودکان

78 بازدید | 11 پست

کسی تجربه ای داره ؟ بچم یه سال و ۹ ماهشه نمیتونه بخوابه همش با دهن نفس می‌کشه و اشتها نداره بردمش دکتر فقط یه قرص و اسپری بینی و شربت داد 

لایک نکنید😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندتادکترخوب ببریدش

پسرمن ۷سالشه همش داروهای ضدآلرژی واسپری بینی بایداستفاده کنه 

پارسال تشخیص لوزه سوم دادن ولی الان میگن آلرژیه وهرکاری هم انجام بده فایده نداره بازبرمیگرده 

کدوم شهری؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چندتادکترخوب ببریدشپسرمن ۷سالشه همش داروهای ضدآلرژی واسپری بینی بایداستفاده کنه پارسال تشخیص لوزه سو ...

گچساران ، بهش اسپری بینی و شربت آموکسی کلاو و دیفن هیدرامین اینا داد 

لایک نکنید😬
گچساران ، بهش اسپری بینی و شربت آموکسی کلاو و دیفن هیدرامین اینا داد

پسرمن اسپری فلوتیکازون.شربت کوآموکسی کلاو.قرص مونته لوکاست .شربت سیتریزین وشربت نئوتادین دادن 

دیفن هیدرامین نمیدونم واسه بچه ی ۱ساله خوبه یانه 

یه دکتردیگه هم ببرببین چی میگن 

اگه میتونستی بیای یزدخوب بود اینجادکترای خیلی خوبی داره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پسرمن اسپری فلوتیکازون.شربت کوآموکسی کلاو.قرص مونته لوکاست .شربت سیتریزین وشربت نئوتادین دادن دیفن ه ...

این اسپری رو داشتم تو خونه و چند بار کردم تو ببنیش ولی تاثیر نداشته 

لایک نکنید😬
پسرمن اسپری فلوتیکازون.شربت کوآموکسی کلاو.قرص مونته لوکاست .شربت سیتریزین وشربت نئوتادین دادن دیفن ه ...

آخه دهنشو که معاینه کرد قشنگ لوزه هاش ورم کرده بود

لایک نکنید😬
این اسپری رو داشتم تو خونه و چند بار کردم تو ببنیش ولی تاثیر نداشته

داروهاشوسروقت بده 

اسپری روهم همونطورکه دکترگفته استفاده کن 

فقط حواست باشه اسپری روبه طرف تیغه ی بینی نگیری 

مرسی عزیزم

💚