2777
2789
عنوان

شغل یا فرزند کدوم اولویته

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد تعادل چرا خیلی خوبه ولی من دیدم خانمایی که برای اولی قید دومی رو میزنن

صددرصد اولویت شغله 

پول باید باشه تا اسایش و رفاه و تفریح و دوست و بچه کنارش باشه

ولی دونی هم باید باشه حالا یه بار کار بیشتره یبار تفریح

ولی اگه هزینه زندگی اکثرش به عهده مرد باشه 

بچه و زندگی به عهده زن تا هر دو خسته نشن 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من شغل و آزادیمو خیلی دوست داشتم ولی از روزی که فهمیدم باردارم همه رو بوسیدم‌ گذاشتم کنار 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

اول بچه هام ودرکنارش شاغل هم هستم 

از دوستی وخوش گذرونی خیری ندیدم 

برای خانواده وهدف هات تلاش کن یک زندگی هدفمند،درکنارش با خانوادت خوش بگذرون واز زندگیت لذت ببر.

خدای خوبم شکرت بابت تمامی نعمت ها وبرکت هایی که قسمت ماکردی ،میدونم ایمان اعتماد واطمینان دارم من رو به تمامی آرزوهام وخواسته هام میرسونی وهمه چیز به خواست تو اتفاق میوفته.      🤍🧡💛💚❤️💙💜

دیدگاه من اینه.شما میتونید اصلا بچه دار نشی بچه دار شدن خواست شماستپس نمیشه بعدش الویت چیزهای دیگه ...

دقیقا

درک نمیکنم زنی رو که زمانی رو که باید به بچه هاش و تربیتشون اختصاص بده میده به دوستا و عشق  و حال خودش وندای ازادی سر میده

برای من بچه هام الویت بودن و تا سالها با مدرک ارشد سرکار نرفتم

منم بعد مدرکم بچه دار شدم و تا بچه ها از اب و گل دراومدن موقعیت شغلی زیاد داشتم ولی ترجیح دادم خونه بمونم و انرژیم برای بچه ها بزارم

هر کسی ظرفیتش متغیره 

بنظر من شرایط روحی و روانی هندل کردن کار بیرون و تربیت بچه خیلی مهمه

هنسرمم میگه سر کار نری سودش برای من بیشتره😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من بچه خیلی دوست دارم و با توجه به سنم که حدود سی هستم 

اگه ازدواج کنم با همه علاقه ای که به شغلم و ادامه تحصیل دارم یه مدت ازشون فاصله میگیرم و بچه دار میشم و بعدش ادامه میدم پیشرفتم رو

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دقیقادرک نمیکنم زنی رو که زمانی رو که باید به بچه هاش و تربیتشون اختصاص بده میده به دوستا و عشق و ح ...

مساله اینه میتونه اصلا بچه دار نشه

دوستی داشتم به قول خودش تا ۴سرکار بود بعد میرفت باشگاه یا دورهمی با دوستاش  ۸میرسید پیش بچه اش!!!.

بچه تا اون موقع پیش مادرشوهر بود

بعد میگفت نمیدونم کجا ۸ بچه رو ببرم تفریح!

گفتم نمیخواد جایی ببری دوساعت وقت بگذار باهاس بازی کن بچه بفهمه مادر داره! طفلک بچه ۳ساله

صددرصد بچه و زندگیم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اینکه شغل و آزادی و دوستارو کنار هم گذاشتی اشتباهه

من ب شخصه دوس دارم کار کنم اما رفیق باز اصلا نیستم 

بچه هم دوس ندارم 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه