2777
2789
عنوان

بدی های پشت کنکور بودن

170 بازدید | 15 پست

لطفا کسایی که یسال پشت موندن و رتبه خیلی خوب میارن بگن

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

من دفعه اول ترازم 5000 بود دفعه دوم 8600 من میتونم نظرمو بگم😁

آره شمام بگو 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شمام بگو

بهترین دوران زندگیم همون پشت کنکور بود 

اینجوری با خودم قرار داد کردم که دارم میرم سرکار ساعت نه با خیال راحت از خواب پا میشدم یکم ورزش میکردم صبحونه توپ میخوردم به خودم میرسیدم بعد ده شروع میکردم تا ساعت ۷ 

هفت به بعدم کارایی که دوست داشتم انجام میدادم 

بدون هیچ استرسی چیزی 

بهترین دوران زندگیم همون پشت کنکور بود اینجوری با خودم قرار داد کردم که دارم میرم سرکار ساعت نه با خ ...

چه خوب

منم عاشق همچین سبک زندگی ام

فقط یه سوال 

دچار تکراری بودن روز نشدی؟

یجوری نبود که هرروز انجام میدی و خسته کننده باشه؟

من تراز امسالم ۱۱ هزار شد اردیبهشت و بهمنی میگه معدلم ۹۰۰۰ اینا تراز میده

ولیییی

نمیتونم کامپیوتر شریف بیارم

حتی نمیتونم مکانیک شریف بیارم

البته اونو شاید بیارم ولی این تیر کوفتی معلوم نیست تراز خوبی به بچه ها بده یا نه 

تو این ۱۰ روز هم اونقدر تنبلیم میاد نمیخوام درس بخونم

میخوام یه ماه استراحت کنم بعد درس بخونم 

من رکورددارم😄دوسال پشت موندم رفتم پرستاری بعد انصراف زدم باز کنکور دادم🤣

وای😂تو هم میشه بگی؟

پزشکی میخوای یا دارو یا دندون؟

وای😂تو هم میشه بگی؟پزشکی میخوای یا دارو یا دندون؟

بدی که زیاد داره🤣یک دیوونه به تمام معنا میشی مخصوصا بعد از بهمن ماه

اولویتم دندون پزشکی دارو هست🥺

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

بدی که زیاد داره🤣یک دیوونه به تمام معنا میشی مخصوصا بعد از بهمن ماهاولویتم دندون پزشکی دارو هست🥺

وای

این اتفاق تو دوازدهم هم افتاد واسه من آخه

با کلاس رفتن و زبان و ورزش نمیشه جمعش کرد؟

ایشالا در میایییی

وایاین اتفاق تو دوازدهم هم افتاد واسه من آخهبا کلاس رفتن و زبان و ورزش نمیشه جمعش کرد؟ایشالا در میای ...

وااای اگر وقت میوردم میخوابیدم😄مرسی عزیزم...ایشالا موفق شی😍

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

من الان پشت کنکورم در مورد رتبم نمی‌دونم خوب میشم یا نه مدنظرت چقدره

ببین واقعا بستگی به خودت داره و البته برنامه ریزیت

مثلا اگر بخوای از مهر شروع کنی و هر روز ۱۰ـ۱۲ ساعت بخونی به نظرم نابود میشی یه روتین خوب باید داشته باشی به همه چی برسی من این اشتباه رو کردم خودم میدونستم که خوب نیست اما مشاورم هعی می‌نوشت بعد من یه پارت هم عقب میفتادم تا هفته بعد اعصابم خورد بود

از طرف دیگه از اواخر خرداد دیگه حالم بده هیچوقت اون احساس بد رو نسبت به کنکور نداشتم تو این دوسال همش به چشم یه زندگی روتین نگاه میکردم و خوشم میومد ولی الان داره حالم بهم میخوره اصلا یه وضع داغونی

بعضی وقتا آدم وقتی یه سال پشت کنکور می‌مونه، خیلی استرس و فشار زیادی تحمل میکنه. اما اگر بتونه خوب مدیریت کنه، ممکنه توی سال بعد نتیجه خیلی خوبی بگیره. به هرحال، این کار می‌تونه فرصت خوبی باشه برای تمرکز بیشتر روی درس و بهبود نقاط ضعف. ولی واقعیت اینه که خیلیا توی این مدت دچار حس پوچی و افسردگی می‌شن. توی این مدت ممکنه از بقیه عقب بمونن، مخصوصاً از نظر اجتماعی. فشار خانوادگی و مقایسه‌های دائم با بقیه هم اذیت‌کننده‌ست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من الان پشت کنکورم در مورد رتبم نمی‌دونم خوب میشم یا نه مدنظرت چقدرهببین واقعا بستگی به خودت داره و ...

شما امسال چیکار کردی ترازت چند شد 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

شما امسال چیکار کردی ترازت چند شد

تراز کنکورم قابل قبول بود ولی نمراتم رو راضی نبودم البته هنوز تراز ندادن ولی خب اون چیزی نبود که میخواستم که خب انتظار هم داشتم نباشه مادربزرگم فوت کرد هفته اول امتحانات و مهم تربن امتحانات برام اون هفته اول بود(خیلی تو عمومی ضعیفم اخه)بی دقتی داشتم طی ازمون و اون جوری که دلم میخواست هم نخوندم