2777
2789

بعد چند ماه قهر تازه آشتی کردم باهاشون چون هزینه های زندگیمو نمیتونستم برسونم و هنوز دل خوشی ازشون ندارم.

بابام راه میره بد و بیراه میگه به مقدسات و من خیلی دلم میشکنه😔من خودم با تحقیق و خواست خودم حقیقتو انتخاب کردم و عاشق خدا و ائمه شدم ولی وقتی کفرای بابامو میشنوم احساس میکنم رو ماها که بچه هاشیم،ماهم تقاص حرفاوکاراشو قرار بدیم😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

دلت نشکنه 

هر کسی اعتقاد خودش داره 

پای شما هم نوشته نمیشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خدا بهت توان بده

نه نترس اینطوری نمیشه

واسه پدرت دعا کن 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن دیگه کاری به شما نداره 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نه عزیزم خدا عادل تر وحکیم تر از اونیه که کفر پدرتو به پای شما بنویسه😘تامیتونی بهشون احترام بزار واز طریق عملت راه رسم ائمه رو به پدرت نشون بده😘

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

خوش به سعادتتون. پاداش بزرگی پیش خدا دارین.
منم خیلی وقته بهتون درخواست دوستی دادم قبول نکردین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.